Szabadidő

7 pasikat idegesítő női szokás a Facebookon

Egy nemzetközi női magazin arról kérdezett férfiakat, melyek számukra a legidegesítőbb, tipikusan női szokások, amit a közösségi oldalakon elkövethetünk. Kiderült, hogy hét dolog idegesíti őket leginkább – rád illik valamelyik?

7 pasikat idegesítő női szokás a Facebook-on 1. Kémkedés
A pasik utálják, ha nyomozunk utánuk: kutakodunk régi posztok és képek között valami gyanúsat keresve, hogy aztán kérdezősködjünk csajokról, akiket nem ismerünk. Mintha rajta akarnánk kapni őket valamilyen titkos viszonyon. Pedig ha mindenki szeme láttára kiraknak egy fotót, azt feltehetőleg nem akarják titkolni.

2. Pózolás
Ki nem állhatják, ha a csajok olyan képeket tesznek ki magukról, amelyeken különböző furcsa arckifejezésekkel pózolnak. Főleg a fintorgós-csücsörítős fotók verik ki a biztosítékot. Szívesebben látnak mosolygós női arcokat.

3. Mindent megosztunk
A férfiak szerint jobb lenne, ha nem játszanánk mindig annyira nyitott lapokkal. Az életünk piszkosabb vagy pikánsabb részleteit – amennyiben van ilyen – tartsuk meg inkább magunknak.

4. Pasigyűlölet kinyilatkoztatása
A pasik számára az is elég kiábrándító, amikor a profilunkon azt látják, hogy valaki megosztja velük kapcsolatos negatív tapasztalatait, például mert átverték. Kikérik maguknak: ez egyszerűen nem igaz – legalábbis nem ilyen nagy általánosságban.

7 pasikat idegesítő női szokás a Facebook-on
Tapétázd ki a falad Facebokkal!

5. Saját képes albumok
Szerintük béna, ha kizárólag saját fotókból áll a profilunk, mert azt a hatást kelti, mintha nem lennének barátaink.

6. Korai kapcsolat beharangozása
Nem biztos, hogy szerencsésen veszi ki magát, ha már az első randi után „kapcsolatban”-ra váltjuk a beállítást, és azonnal kiemeltre állítjuk a közös fotót. Főleg ha a haverok is ráharapnak, és egyből pikáns posztokkal látják el.

7. Művészfotók
Szegény pasik nem értik, mi tetszik nekünk annyira azokon a képeken, ahol csak a lábfejünk látható, függetlenül attól, hogy egy gyönyörű medence látható a háttérben, vagy maga az Indiai-óceán. Szerintük az ilyen fotóknak egyszerűen nincs értelmük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top