Szabadidő

Copy Kate: Már árulják a másolatokat

Felkutattuk a hercegnő menyasszonyi ruháját áruló online boltokat. Izgalmas hazai irodabelsők, nadrágos nők blogja és egyéb érdekes linkek heti webes ajánlónkban.
Harry herceg barátnője utánozza Kate Middletont

1. Az első koppintók már árulják Kate Middleton menyasszonyi ruhájának másolatait. Hat órával azután, hogy a későbbi cambridge-i hercegnő kiszállt autójából a Westminster-apátság előtt, kész volt az első utánzat. Ezt a példányt kisorsolják a betelefonálók közül, és a bevételt jótékonysági célokra ajánlják fel, a másolók többsége azonban természetesen saját zsebre dolgozik. A még el sem készült ruhát kínálják itt, „kevesebb, mint 1000 dollárért”, itt 349 fontért, itt 399 dollárért, itt pedig 999,99 dollárért. A finnyások, akik nem érik be a puszta másolattal, természetesen eredeti Alexander McQueen menyasszonyi ruhát is rendelhetnek már online, circa 15 000 dollárt kell csak lepengetniük.

2. Legalább gyereknapra cseréljük le az unalmas Times New Romant, gondolhatta a Lláma betűtípus tervezője. Nekünk tetszik, mondjuk is lámául, hogy olvass NLC-t:

Copy Kate: Már árulják a másolatokat

3. Az Everyone filmes csapat ezúttal is elkápráztatott minket. Ki gondolná, hogy ilyen szép és elgondolkodtató filmet lehet készíteni egy olyan absztrakt témáról, mint a szimmetria?

 

4. Erre a blogra már régen vártunk. Amikor bemutattuk a Twitter irodájának klassz dizájnját, kíváncsiak lettünk, vannak-e itthon is olyan munkahelyek, ahol hasonlóan inspiráló környezetben dolgozhatnak az alkalmazottak? Az Officespotting blog éppen ennek jár utána.

5. Azért is szeretjük a tematikus blogokat, mert mindig kiderül belőlük, milyen sokféleképpen lehet megjeleníteni egyetlenegy témát. A Wearing the Pants fotóblog azt bizonyítja, hogy a nadrágot is lehet ezerféleképpen viselni.  

6. A heteket a következő WAMP-ig segít átvészelni Simon Idol WAMP spring mixe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top