Szabadidő

Brad Pitt zombis filmben szerepel

Producerként és szereplőként is beszáll egy zombis moziba Brad Pitt. Hogy Angelina milyen módon segíti férjét legújabb filmje előkészületeiben, arról nem szólnak a hírek.
Angelina és Pitt még áprilisban visszatér Budapestre

Júniusban kezdődik Brad Pitt legújabb filmjének forgatása, amely Max Brooks World War Z, vagyis A zombivilágháború története című bestsellere alapján készül. A Paramount stúdióban készülő produkció egy globális zombijárvány után játszódik. A történet a világ különböző pontjain megszólaló szemtanúk elbeszélése nyomán rajzolódik ki. A forgatókönyv J. Michael Straczynski és Matt Carnahan munkája, a rendezői székben pedig Marc Foster ül.
 
Brad Pitt zombis filmben szerepelPitt, aki a film producere is egyben, főszereplőként egy ENSZ-alkalmazottat alakít majd, aki találkozik a zombiháború túlélőivel. Brad ezúttal sem marad női társ nélkül: feleségének szerepére Mireille Enost szemelték ki, aki az AMC The Killing című krimisorozatának sztárja, és korábban nem játszott hasonló költségvetésű hollywoodi produkcióban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top