Szabadidő

Extrém program – rovarsimogatás

Pingvinek, fókák, óriáskígyó-simogatás – vasárnap kezdődő, hatnapos rendezvénysorozattal ünnepli a Föld napját (április 22.) a Fővárosi Állat- és Növénykert.
Extrém program - rovarsimogatásMilyen a jó mesekönyv?

Az emberszabású majmok és az erdők védelme a kiemelt témája a vasárnap kezdődő Föld Fesztiválnak a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az április 22-ig tartó eseményen különleges állatbemutatókkal, látnivalókkal várnak a kertbe. A kicsiket és a nagyokat várja majd a pingvin-, pelikán-, gorillaetetés, a fókabemutató, az  „erdőkerülő” vetélkedő is, óriáskígyó-simogatás, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Szervezete állomáshelyén pedig megtudhatjuk, mit érzékelnek a vak emberek az erdők élővilágából. Érdekes programnak ígérkezik a rovarsimogatás – azt egyelőre elképzelni sem tudjuk, ezt, hogy lehet megvalósítani.

Holnap, a nyitónapon további programokkal, az Országos Meteorológiai Szolgálat bemutatójával, jógabemutatóval és a Természettudományi Múzeum kincseivel bővül a látnivalók sora.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top