Szabadidő

Regényében kérte meg barátnője kezét a fiatal író

Egy 28 éves, első regényét publikáló író a könyvében kérte meg barátnője kezét. Merész húzás volt, mert hát mi történik, ha kikosarazzák? Mindenesetre PR-fogásnak sem rossz lépés.
Regényében kérte meg barátnője kezét a fiatal íróKönyörgöm, a férfi legyen férfi

Christopher Currie első regénye, a The Ottoman Motel májusban jelenik meg külföldön, a kötetről azonban már most rengetegen beszélnek. Noha egyelőre nem a történet miatt, hanem azért, mert a mű köszönetnyilvánítás részében az író amellett, hogy megköszöni a barátnőjének azt, hogy van, még meg is kéri a lány kezét. Természetesen azért a kiadójáról sem feledkezik meg.

 

„Ha lehetséges az, hogy valakibe napról napra jobban beleszeressünk, akkor velem ez történik. Köszönet a legkedvesebbnek, Leesa Wocknernek, aki miatt élek. Bízom benne, hogy ha majd ezt olvassa, akkor igen-t mond arra a kérdésemre: hozzám jön-e feleségül” – ez volt a lényege annak, amit Christopher a könyvben írt.

És hogy mit szólt a barátnő? Nyilván nem meglepő, hogy Leesa, a Guardian tájékoztatása szerint, igent mondott a fiatal írónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top