Szabadidő

Csaknem 50 millió forint a világ legdrágább könyve – a Ferrari adta ki

Közel 50 millió forintba kerül a világ legdrágább könyve, amelyet a Ferrari jelentetett meg. A könyvből országonként összesen csak egy darabot adnak el. Azon pedig senki ne csodálkozzon, hogy az első már el is kelt.
Csaknem 50 millió forint a világ legdrágább könyve – a Ferrari adta kiMagyar szépség: a nők

Magyar szerkesztője van a világ legdrágább könyvének, a Ferrari által kiadott Official Ferrari Opus Diamanténak. A kötetből országonként csak egy darabot adnak el, így biztosítják minden vevőnek az exkluzivitást. A csaknem 50 millió forintba kerülő kiadvány borítóján 30 karátos gyémántokból kirakva feltűnik az ismert, ágaskodó lovat ábrázoló logó is.

Az swns.com információ szerint a 200 ezer szavas kötetben minden egyes Ferrariról található információ, legyen az úti- vagy versenyautó. Emellett minden olyan hivatásos versenyző is szerepel a könyvben, aki a márka színeiben versenyez. A könyv maga 37 kilogramm és több mint 2000 képet tartalmaz.

Csaknem 50 millió forint a világ legdrágább könyve – a Ferrari adta kiAz ötvenmilliós köteteket minden olyan, még ma élő Forma–1-es világbajnok dedikálja, aki a Ferrari színeiben nyerte el a címet. A 852 oldalas műből az első már el is kelt. Egy ausztrál multimilliomos vásárolta meg, még a szezonnyitó Forma–1-es futam idején, amelynek helyszíne idén Melbourne volt. 

Természetesen nem csak ez az ennyire drága változat létezik a könyvből, több árkategóriában készítették el. Az „olcsóbb” változatok ára 2000 fonttól  20 000 fontig terjed. A legolcsóbb verziót a cég jelenlegi Forma–1-es pilótái, Fernando Alonso és Felipe Massa dedikálták. Ebből összesen 4100 darab készül.

„A könyvben megpróbáltuk összefoglalni e lenyűgöző márka teljes történetét. Ezt azonban új, sokszor teljesen váratlan környezetbe helyeztük, hogy az olvasók különböző szemszögből ismerhessék meg egyedülálló vonzerejét” – nyilatkozta a kiadvány szerkesztője, Kárpáti Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top