Szabadidő

Megasztárosok Rióban

A Megasztár hat énekesének életében Rio most nagy szerepet tölt be. Bár mielőtt arra gondolnátok, hogy csapatostul elutaztak a hasukat süttetni, eláruljuk: nem nyaralásról, hanem éneklésről van szó. Ők éneklik a Rio című új animációs film egyik dalát.
Megasztárosok RióbanEgymilliárd dollárra perlik a Facebookot

Tolvai Reni, Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Patai Anna, Giorgio és Szeleczki Dávid – ők énekelnek a Jégkorszak alkotóinak új animációs filmjében, a Rióban. A közös dal várhatóan a nézők kedvence lesz majd, az eredeti nótát Sergio Mendes szerezte. Az április 21-én mozikba kerülő animáció vígjáték Rio de Janeiróban játszódik, a film főszereplői pedig Azúr és Csilli, a két papagáj, akikre számos kaland után rátalál a szerelem. A szerelmes madarak közös dalát természetesen Tolvai Reni és kedvese, Kállay-Saunders András, filmbéli fiókáinak énekhangját pedig Patai Anna kölcsönözte.

 

– Nagyon aranyosak és viccesek a figurák. Eredetileg Anne Hathaway énekeli Csilli, a kék papagáj dalát. Szeretem Anne-t, mint színésznőt, de soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jó hangja van. Tényleg meglepődtem – mondta Tolvai Reni, a Megasztár győztese. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top