Szabadidő

Mi okozza a kudarcokat az életünkben?

Folyamatos kudarcok, fordulópontok, katarzisok az életünkben. És hogy mindez miért van? Valószínűleg a pontos választ senki nem tudja, de az biztos, hogy erre a kérdésre keresi tánccal a választ az ExperiDance társulat is.
Mi okozza a kudarcokat az életünkben?Megnyílt a sajtófotó-kiállítás

Forrás című új darabjában fordulópontokkal, katarzisokkal és kudarcokkal teli életünk „forrására” keresi a választ Román Sándor csapata. Teszi mindezt érzelmeink hullámában, humorral, iróniával, vággyal és szenvedéllyel fűszerezve. Az ExperiDance április 15-én mutatja be legújabb darabját. A premier azonban nemcsak egy friss produkció, hanem egy új színház, a főváros XIII. kerületében megnyíló, RaM Colosseum bemutatkozása is lesz. 

A Kárpát utcában épült modern teátrumban az ExperiDance társulat nyolc előadása fog futni, illetve számos vendégelőadás is otthonra lel a RaM-ban. Április 29-én pénteken például itt tartják majd a Cirque Mechanics – Birdhouse Factory című előadásának közép-európai premierjét. Vendégségbe érkezik még az Aida című musical a székesfehérvári Vörösmarty Színház előadásában, a Hotel Menthol, a Miskolci Nemzeti Színház vendégjátékaként, májusban pedig a Győri Balett is jön, a Queen Balett című produkciójával, amelyben, ahogy arra a címe is utal, a Queen zenéjére táncolnak. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top