Szabadidő

Snoop Dogg, Mika és David Guetta is a Balaton Soundon

Snoop Dogg, Mika, David Guetta – további nevekkel bővült az idei Balaton Sound programja. Még több ok arra, hogy júliusban a Balaton mellett akarj bulizni és hűsölni.
Snoop Dogg, Mika és David Guetta is a BalatononRetro-mozidallamok

Snoop Dogg, az egyik legnagyobb amerikai hiphopikon idén nyáron Zamárdiban, a Balaton Sound Nagyszínpadán lép fel. Az újabb fellépőknek nemcsak a hiphopszcéna kedvelői örülhetnek, hiszen a rendezvényre érkezik Mika is, illetve visszatér a fesztiválra  (immár negyedik alkalommal) David Guetta. A DJ eddig minden soundos fellépésén telt ház volt, így nem indokolatlan, hogy idén újra Zamárdiba hívták a szervezők.

 

A július 7–10. közötti fesztiválon mutatja be készülő albumának anyagát a magyar származású egykori Kraftwerk-tag, Karl Bartos is, mellette a Nagyszínpad fellépője lesz a New York-i Hercules & Love Affair. A ma bejelentett további fellépők között van még például az Outkast rapcsapat ugyancsak ikonikus frontembere, Big Boi. Számos másik fellépő mellett itt lesz még a Swedish House Maffia másik nagyágyúja, Sebastian Ingrosso, valamint Fedde le Grand, az egyik legkeresettebb holland DJ, s rajtuk kívül még Mark Knight, Josh Wink és Seth Troxler is.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top