Szabadidő

Segíts te is a sztárokkal Japánnak!

Ha szeretnél segíteni Japánon, de nem tudod, hogyan tedd, a sztárok ötletet adnak neked. Egyesek pénzadományokat küldtek az országba, mások – például Lady Gaga és a Linkin Park – karkötőt és pólót terveztek eladásra. Körkép arról, melyik zenész mivel segít.
Segíts te is a sztárokkal Japánnak!Földrengés Japánban – A kínaiak is félnek

Lady Gaga:
Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője „We pray for Japan” feliratú karkötőt tervezett, amelyet a sztár honlapján lehet megrendelni. A karkötőért minimum 5 dollárt kell fizetni, de ha valaki nagyobb összeget szánna adományként, akkor magasabb árat is választhat. Az eladásból befolyt összeget átutálják a rászorulóknak. Gaga felhívására a „kis szörnyek” az első két nap alatt összesen negyedmillió dollárt költöttek a termékre.

Segíts te is a sztárokkal Japánnak!


Linkin Park:
A Linkin Park Mike Shinodája pólókat tervezett. Shinoda a mintákra két változatot képzelt el: ezeket megmutatták a rajongóiknak, megadva nekik a választás lehetőségét. Mivel a zenekar kedvelői mindkét mintát szerették, a csapat úgy döntött, kétféle pólót készít. A banda a Music For Releifen keresztül ajánlotta fel a befolyt összeget a fölrengés áldozatainak segítésére. A pólók ára: 25 dollár.

Segíts te is a sztárokkal Japánnak!
Segíts te is a sztárokkal Japánnak!

The Black Eyed Peas:
 
A csapat egy héttel a tragédia előtt forgatta az országban legújabb videoklipjét a Just Can’t Get Enough című számhoz. A dal az együttes Begging című albumán szerepel. A kisfilm elején a banda a katasztrófa áldozataira emlékezik, a végén pedig a Vöröskereszt számlaszámát jelenítették meg, hogy mindenki tudja, hol várják az adományokat.

 
Simple Plan:
 
A pólót tervező zenekarok sorába állt be a Simple Plan is. A csapat először 10 ezer dollárt adományozott a Vöröskeresztnek, majd eldöntötték: a rajongóikat is megpróbálják rávenni az adományozásra.  A banda logójával ellátott fehér pólót 20 dollárért lehet megrendelni.

Segíts te is a sztárokkal Japánnak!


Thirty Seconds to Mars:
A Jared Leto nevével fémjelzett együttes a weboldalán összegyűjtötte azokat az alapítványokat, szervezeteket, amelyeken keresztül segítséget lehet nyújtani. Magyarországról nem mindegyik lehetőség működik, de érdemes átnézni őket.

Katt a weboldalért a képre!
Katt a weboldalért a képre!

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top