nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Propaganda, amiben hinni akarunk!

Propaganda, amiben hinni akarunk!

A Tünet Együttes PROPAGANDA! című új bemutatója kapcsán szlogenkommandót hirdet, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne.
NLCafé
f Ajánlom
Propaganda, amiben hinni akarunk!

Jamie belevág!
Megint egy műsor, amitől egyszerre leszek irigy és éhes. »

Mássz fel! (Réka)
Ültess bogarat! (Tamara)
Tartsd vissza a lélegzeted! (Dani)
Légy az anyám! (Laci)
Let it beeee! (Pista)

A Tünet Együttes tagjai így propagálják, amiben hisznek, Te hogyan tennéd?

A Tünet Együttes és a holland–osztrák united sorry művészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójukban kreatívan gondolják újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvető bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és előcsalogatják a benne rejlő költőiséget.

A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további előadások február 25–26-án).

Propaganda, amiben hinni akarunk!A PROPAGANDA! projekt részeként szlogenkommandót hirdetnek, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el te is személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál.

A választás ebben az esetben persze nem marad teljesen a képzelet határai között: a Facebookon szavazásra bocsátják a beküldött szlogeneket, a legtöbb szavazatot kapott győztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzák meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az előadáshoz kapcsolódó installációban, utcai akcióinkban és a PROPAGANDA! előadásban is.

A szlogeneket többféle módon juttathatjátok el: a www.propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben, illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre.

Beküldési határidő: február 3. (a szavazás február 10-én zárul majd).

Web: www.tunetegyuttes.hu »
www.trafo.hu »

Megosztás Facebookon