Szabadidő

Házasodj meg, meg fogod bánni

…ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni, írja a filozófus. Nem kevésbé idegtépő a sok vagy-vagy a meghívók, a ruha, a zene és a többi esküvői kellék kiválasztásakor. A legjobb esküvői weboldalak heti linkajánlónkban.

1.. Az alábbi esküvői oldalak közül bármelyikre is látogat el az ember, azonnal felhagy a „csak kéttanús-farmeres-anyakönyvvezetős” esküvő ötletével. A sok inspiráló látványt, ötletet és kelléket látva azonban előfordulhat, hogy a végén jottányit sem kerültünk közelebb a döntéshez…

100layercake.com/blog/
100 Layer Cake
weddingchicks.com
Wedding Chicks
inspiredbride.net
The Inspired Bride

2. Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor kisvárosunk egyetlen esküvői szalonja tulajdonosának ízlése határozta meg a menyasszonyi ruhánkat. A netről sokszor olcsóbban vásárolhatunk ruhát, mint amennyiért néhány fővárosi szalon bérbe ad egy napra. A www.lightinthebox.com oldal árait látva alig hittünk a szemünknek, de tettünk egy próbát és nem kellett csalódnunk. Nemcsak kedvező árú menyasszonyi ruhákat, de szép koszorúslány- és alkalmi ruhákat is találunk a www.inweddingdress.com lapon. Használt menyasszonyi ruhákra vadászhatunk ismert dizájnerektől a preownedweddingdresses.com weboldalon. Mindenféle alkatra, nemcsak hófehér menyasszonyi ruhákat kínál a shop.nordstrom.com, a „bridesmaids” rovatba pedig akkor kukkantsunk be, ha vendégi minőségben veszünk részt az esküvőn.

Nordstorm - egy változat a menyasszonyi ruhára
Nordstorm
Egy a sok menyasszonyi ruhából
Teltebb alkatúakra is vannak ruhák
Nordstorm
Teltebb alkatra koszorúslányruha

 
3. Ha valaki a magazinformátumot részesíti előnyben böngészés közben, kattintson a
www.stylemepretty.com/magazine oldalra, ahol nem kell menüpontokkal vesződni, szép „e-glossy”-t, azaz online magazint állítottak össze esküvőtervezéshez-álmodozáshoz.

Style Me Pretty Magazine
Style Me Pretty Magazine

4. Őrület, mire képes a pénz, szól az egyik epés megjegyzés a sok „oh!” és „ah!” között Coco Rocha álomesküvőjének videójához. Már-már túl szép, de azért vigasztaljon a tudat, hogy ismertség és milliók ide vagy oda, a modell szabadtéri esküvőjébe is belerondított egy kiadós nyári zuhé…

5. Sokkal valódibb és hitelesebb, viccesebb és őrültebb videó készült egy szimpatikus fiatal pár esküvőjéről, cicomamentes menyasszonnyal és bolondos vőlegénnyel:

Katt a képre a videóért!
Katt a képre a videóért!

6. Esküvői meghívók, ültetőkártyák, étlapok, programlapok és köszönőkártyák szép és modern dizájnban fellelhetőek a www.weddingpaperdivas.com oldalon. Szép terveket láttunk az eskuvoimeghivok.blogspot.com blogon is.

Wedding Paper Divas
Wedding Paper Divas

Esküvői meghívók
Esküvői meghívók

Házasodj meg, meg fogod bánniMegvan az év színe

Honeysuckle, azaz lonc. Közösségi spórolás, a legjobb 10 épület és egy brit művész, aki lefotózta apja haldoklását, e heti webes ajánlónkban. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top