Szabadidő

Szétnézünk Sarah Jessica boltjában

…de Katie Holmes cuccai között is turkálhatunk nemsokára, legalábbis virtuálisan. Közösségi oldal ínyenceknek, üzleti tervek vállalkozó kedvűeknek és egy alkotóblog kétbalkezes szülőknek e heti webes ajánlónkban.

1. A robotautók után ismét új területen hódítana a Google, mégpedig a divat világában. A „High Tech Fuses with High Fashion” címmel meghirdetett mai eseményre állítólag azért hívták meg a legismertebb divatbloggereket, hogy bejelentsék a www.boutiques.com oldalon induló új projektjüket. A platform a hírek szerint vásárlók személyes online shopja és egyben ismert dizájnerek gyűjtőoldala lesz. A tervek szerint az oldalon Sarah Jessica Parker és Katie Holmes is saját boltot nyit.

Szétnézünk Sarah Jessica boltjában

Azok is örülhetnek, akik mondjuk Victoria Beckham cuccaira buknak, ugyanis hírességek stílusa szerint is lehet majd ruhákat és kiegészítőket keresni. 

2. Nem állítjuk, hogy teljesen látjuk az értelmét, de talán diétázóknak vagy ínyenceknek érdekes oldal lehet az Eat.ly. A honlap egy ételekkel foglalkozó közösségi fórum, ahol lefényképezhetjük az ebédünket, és egy általunk meghatározott körben megoszthatjuk a képet. A virtuális közönség pedig értékelheti az alapján, hogy mennyire tűnik egészségesnek az étel. Ha éttermeket tesztelnénk egy Michelin-túrán vagy lenne egy szigorú személyi edzőnk, mi is használnánk.

http://eat.ly »

3. Ki ne ábrándozna arról, hogy nyit egy foteles-kávézós-kuckós könyvesboltot à la Meg Ryan vagy egy romantikus virágboltot à la Jennifer Aniston?

Szétnézünk Sarah Jessica boltjában

Álmok helyett azonban jól megírt üzlettervvel kell előállnunk a bankban. Fogalmunk sincs, ez milyen? Számos mintát, ötletet és segítséget találhatunk itt:
www.bplans.com »

4. Ha nincs időnk órákig járni a boltokat ruhadarab, lakberendezési cikk vagy ajándéktárgyak után kutatva, elég csak leellenőrizni, mit imádnak a hozzánk hasonló ízlésű emberek.

Szétnézünk Sarah Jessica boltjában

Egy szépen rendezett oldal, a svpply megkeresi, mit lájkolnak facebookos, twitteres ismerőseink és olyan személyek, akiknek stílusa közel áll a miénkhez. www.svpply.com »

5. Egy alkotóblog jól jöhet minden ügyes kezű és kétbalkezes szülőnek, aki ihletet szeretne meríteni esős őszi délutánok programjához.

Szétnézünk Sarah Jessica boltjában

Cipősdobozból akvárium, tojástartóból pók és más kreatív ötlet a Csiribirin: csiribiri4.blogspot.com »

6. Az alábbi keksz formájú vázlatfüzetekre a Dizájnshopon bukkantunk, ahol még sok más naptár és jegyzetfüzet közül válogathatunk.

Szétnézünk Sarah Jessica boltjában

www.dizajnshop.hu »

Szétnézünk Sarah Jessica boltjábanParis versus New York
Egy jó kép sokszor kifejezőbb, mint ezer szó – ezúttal egy francia grafikus bizonyítja ezt be. Blogjában szöveg nélkül, csupán egy gondosan kidolgozott plakáttal mutatja be a két város közötti jellegzetes különbségeket: Amélie és Carrie, macaron és cupcake, Quasimodo és King Kong »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top