nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Gyerekvilág Kiállítás

Gyerekvilág Kiállítás

Ötletek és megoldások a szülőknek, élmények és felfedezés a gyerekeknek!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Gyerekvilág KiállításA Gyerekvilág Kiállítás igazi ünnep a család apraja-nagyjának! Az esemény egyedülálló koncepciója igazi élményprogrammá gyúrja a kiállítások, vásárok, valamint családi és gyerekrendezvények legjavát.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot a helyszínen, akár a szórakozást, a játékokat, a mozgást vagy a tanulást keresi. Az ünnepi időszak közelsége miatt karácsonyi kedvezményekkel várja a látogatókat az esemény több mint
200 kiállítója, minden olyan témát és terméket bemutatva, ami a gyerekeket és szüleiket érinti. Idén a gyerekszobadizájn kiemelten, önálló blokkban jelenik meg és mutatja be a legújabb trendeket és a jövő irányzatait.

Kiemelt helyszíni programok:

Cappy kalandpark, Beltéri sípálya, Barbie, Hot Wheels és Fisher Price játékok, Minimax rajzsarok, Disney-élménysziget, Szörpölde, konzolos játékok és autóversenypálya.

Az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról. Külön említést érdemel a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel és tudományos bemutatókkal színesített interaktív színpadi programja, ami a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek garantál különleges élményt.

A Gyerekvilág testvérrendezvénye a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo, amely idén már 5. alkalommal várja a gyermektervezéstől a 3 éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával a látogatókat: őssejt, helyszíni 4D ultrahang, kismama-tanácsadások és minden babatermék, a babakocsiktól a bútorokon át egészen a ruhákig.

Gyerekvilág KiállításLátogatói regisztráció értékes nyereményekért és részletes tudnivalók »

 

A belépés 12 éves korig ingyenes!

időpont: 2010. november 12–13–14.

helyszín: Budapest Sportaréna

nyitva: minden nap 10–18 óráig

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon