Szabadidő

Lehet ízlést vásárolni a pénzzel? Így néz ki a szupermodell otthona

…jutott eszünkbe a szupermodell otthonáról. Hogyan dobjuk fel egyensvéd bútorainkat, tegyük egyedivé esküvőnket? Hogy mondják japánul, hogy mek-mek? Kiderül e heti webes ajánlónkból.

1. „Hajohajo”, „krukru”, „bilinbilin”. Azaz röf-röf, mégpedig oroszul, litvánul és japánul. A szótárak általában nem tüntetik fel az állathangokat, egy bájosan kialakított weblapon lelkes gyerekek előadásában azonban meghallgathatjuk, hogyan szól a mentőautó, a méh és a malac a világ különböző nyelvein.

Hogy ugat a kutya franciául?
Hogy ugat a kutya franciául?

www.bzzzpeek.com »

2. Le a vőfélyes esküvőkkel, gondolta az Otthon, édes blog szerzője, és új blog írásába kezdett, amelynek az Esküdj! címet adta. Az inspirációs forrásnak és ízlésformálónak szánt blog külalakján még lehetne dolgozni, és remélhetőleg gyarapodik majd a hazai vonatkozású posztok száma is. Mindemellett azonban sok jó példán szemlélteti, hogyan lehet stílusos esküvőt szervezni az öltözékek, dekorációk és látványelemek összehangolásával. 

A csokorelkapás művészete
A csokorelkapás módszertana

3. Hogy a hirtelen jött sok pénz nem mindig jár ízléssel is, arra lépten-nyomon számos példát láthatunk hazai tájakon. Coco Rocha pompázatos, aranyban úszó otthonát nézegetve most tanakodhatunk, igaz-e ez a kanadai szupermodellre is. A manhattani lakást újdonsült férjével osztja meg a kifutók sztárja.

Coco Rocha otthona - nézd meg a többi fotót is! Katt a képre!
Coco Rocha otthona – nézd meg a többi fotót is! Katt a képre!

4. Szeretjük, mert letisztult és átgondolt, utáljuk, mert mindenkinek ilyen van. Így voltak a svéd bútoráruház termékeivel a Mykea elindítói is, ezért létrehoztak egy közösségi webáruházat. Az oldalon olyan matricákat árulnak, amelyekkel egyedivé lehet varázsolni az ismert bútorcsaládok unalmasabb darabjait. Bárki beküldhet matricaterveket, amelyeket a Mykea legyártat, és átvállalja forgalmazásukat is, az eladási ár 10%-a a „művészt” illeti. Az oldal ismertségével remélhetőleg az esztétikus tervek száma is növekszik…

Mykea
Mykea
Mykea
Mykea

Mykea - még több matricáért kattints a képre!
Mykea – még több matricáért kattints a képre!

www.thisismykea.com »

5. Nemcsak bútorainkat egyéniesíthetjük az internet segítségével, manapság rendelhetünk online saját tervezésű sportcipőt, bőrtáskát és parfümöt is. Az egyedi termékek sorát itthon egy csokoládégyártó is szaporítja. A ChocoMe oldalon magunk válogathatjuk össze kedvenc édességünk alkotóelmeit, legyen az hawaii fekete só vagy snidlingkarika.

Egy a sok variáció közül. Készítsd el a sajátodat is!
Egy a sok variáció közül. Tervezd meg a sajátodat is!


6. Auggie Wren egy brooklyni utcasarkot fényképez le mindennap Wayne Wang filmjében, Nádas Péter pedig a kertjében álló vadkörtefát, amelynek több mint száz alakját csodálhatjuk meg a Saját halál című művében. A multimédia-művész Kelly DeLay a felhőket választotta témájául, az év minden napján fotózza az eget. A Clouds 365 projekt a művészetről, a kitartásról és a szenvedélyről szól.

Még több csodás fotóért katt a képre!
Még több csodás fotóért katt a képre!

www.clouds365.com »

Lehet ízlést vásárolni a pénzzel? Így néz ki a szupermodell otthonaAjánló: Hol lehet az esti program után jót, olcsón enni?

A Dining Guide a legjobb reggeliző- és romantikus vacsorahelyek után ismét hasznos toplistával örvendeztetett meg. Katt ide! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top