Szabadidő

Szálloda extrákkal – a varázsszó: animáció

Egyre elterjedtebbek az olyan szállodák, ahol animációval, animátorokkal találkozhatunk. Sőt, vannak olyan vendégek – akár VIP vendégek is-, akik kifejezetten az animáció miatt választanak egy-egy hotelt.

Ez nem véletlen. Épp így az sem, hogy végre vannak már olyan szállodák, amelyek egész nyáron, a kedvező szállásajánlataik mellett egész napos animációt kínálnak számunkra. Eddig azt gondoltuk, hogy leginkább azok engedhetik meg maguknak, akik négy vagy öt csillagos szállodákban pihennek. Jó hír, hogy idén nyártól ez már a múlté!

A Hotel Lelle a Balaton partján fekszik, többek között ezért is alkalmas megannyi animációs programra. Valljuk be, a szürke és fárasztó hétköznapokban mi sem gondoltuk volna, hogy frissen és lelkesen már reggel 7.00 órakor fent leszünk a nyaralásunk alatt. Azt meg főleg nem jutott eszünkbe, hogy íjászkodjunk egész délelőtt. Pedig, ahogy a Hotel Lelle menedzsment vezetőjétől és egyben a Coachgame igazgatójától, Fábián Viktortól megtudhattuk, náluk már a korán kelőknek, és az aktívan pihenni vágyóknak is számos lehetőség nyílik a szállodában.

Szálloda extrákkal - a varázsszó: animációNagyon jó látni, hogy például a reggeli vagy délutáni íjászaton, és az egész napos kreatív- és sportprogramokon is nagyon sok lelkes nyaraló vesz részt. Számomra ez azt bizonyítja, hogy sok éves munkánk meghozta gyümölcsét. Hivatásomban, az animációban nem ismerek félkész munkát. Ha valamit csinálunk, akkor azt csináljuk jól. Épp ezért színvonalas képzésen részt vett animátoraink azok, akik a pihenni vágyók minden kívánságát lesik. Emellett számunkra az is elengedhetetlen, hogy minél több, színes programmal kedveskedjünk a nálunk megszállóknak.

Kicsit utánajártunk, mik is azok a programok, amelyek ennyi érdeklődőt vonzanak. Itt, a Hotel Lellében egész nyáron többféle tematikus hétből is választhatunk. A szálloda gondolt az idősekre, akik elsősorban pihenni érkeznek a Balatonhoz, a hotel ezért komplett nyugdíjas kedvezményt biztosít a pihenni, vagy az aktívan pihenni vágyó idősek számára, a nyár teljes időtartama alatt.

Az esti show műsorok minden generációt képesek szórakoztatni. És hogy mik ezek? Például Welcome Est az újonnan érkezők számára, Karaoke Est, Bingo Est, vagy a tematikus napokhoz kapcsolódó Western Show, Lion Show vagy Latin Est. Ezeken az estéken is az animátorok adnak elő mókásabbnál-mókásabb „darabokat”.

Nincs ez másként a Hotel Magisternben sem, ahol az idei nyár újdonságaként a korábbi 3 animátor helyett már 4 animátor gondoskodik a vendégek programjáról, szórakoztatásáról. Ez azt is eredményezi, hogy mostantól már olyan show műsorok is rendezhetőek, mint például az Afrika Est vagy a Western Show, természetesen egész napos tematikával összekötve. Vagyis azokon a napokon minden foglalkozás, sport program az adott téma köré épül, így például Afrika napon egy oázis készül a kézműves programon, vagy Dzsungel kalandon vehet részt az egész család a délutáni foglalkozás keretein belül. Továbbá évek óta a Hotel Magistern különlegességének számít, hogy minden csütörtökön Magyar Estet tartanak, amikor vacsora előtt folklór tánccsoport jön (minden évben ugyanaz a csoport), bevonják a vendégeket a táncba, és borivó versenyt rendeznek lopóból. Majd az est további részében egy két fős zenekar húzza a talpalávaló. A magyar szokásokhoz híven, természetesen gulyásleves és kenyérlángos várja a vendégeket a kertben.

Szálloda extrákkal - a varázsszó: animáció

Animáció folyik még a Hotel Azúrban is, ahol egészen újfajta programok, show műsorok várhatóak idén nyáron.  A Hotel Lelléhez és a Hotel Magisternhez hasonlóan itt is vannak tematikus napok, amelyeket az esti show-k koronáznak meg. Idén a hotel animátorai a Kalózok földjére, a Lovagkorba, és az Ezeregyéjszaka mesés világába kalauzolnak el minket. Továbbá a szálloda egyediségének például a biciklitúra számít, a hoteltől Siófok-Törekibe és vissza. Vagy a szalonnasütés a gyerekeknek heti egy alkalommal, amelyen természetesen a felnőttek is részt vehetnek és a régi, tábori hangulatot idézhetik fel.
 
Összességében tehát nem érdemes kihagyni egyik hotel ajánlatát sem, hiszen mindhárom szállodában ugyanúgy törekednek a kiváló szolgáltatások nyújtására, bármely korosztályról is legyen szó. Mindemellett a Hotel Lelle előnye, hogy az élménydús animáció idéntől már nem a csillagok számától függ! De ahogy a másik két hotelben, úgy itt is fiatalok és idősek, férfiak és nők egyaránt, és a lényeg, hogy közösen is megtalálhatják a kedvükre való időtöltést.

Az animációval kapcsolatos bővebb információt itt olvashatsz:
www.szallodaanimacio.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top