Szabadidő

Aktképek iratkapocsból?

Hetente jelentkező összeállításunkban inspiráló, szemet gyönyörködtető vagy éppen meghökkentő újdonságokat, érdekességeket válogatunk össze. Mert egy kis lazítás neked is jár.

1. Markus Schwarze hétköznapi embereket fotóz – mindennap egyet –, akikbe az utcán botlik, és megragadják valamiért. Se nem divatosak, se nem híresek, a róluk készült fotóknak mégis átütő erejük van.  

//day.fotowusel.de
http://day.fotowusel.de

2. Mire nem jó a tűzőgép… Az olasz manierizmus szépsége agresszív hatalmi törekvésekkel találkozik Baptiste de Bombourg munkájában – irodai tűzőgép segítségével.

 

3. Tavaly – a Chili és Vaníliának hála – felfedeztük a macaront, amelyet itt-ott már Budapesten is kapni. Kis testvérét, a könnyebb és kisebb luxembergerlit (már a neve miatt is imádjuk) sajnos egyelőre csak online rendelhetjük meg. De kedves svájci olvasóink felajánlását is várja a szerkesztőség…

www.sprüngli.ch
www.sprüngli.ch

 

www.sprüngli.ch
www.sprüngli.ch

4. Reggeli nyomor a metrón, újság széthajtogatására esély sincs, nincs idő belemerülni egy könyvbe. A BBC ingyenesen letölthető podcastja az angolodnak sem árt. Javaslatunk: Women’s Hour.

Webpercesek 2.
www.bbc.co.uk/podcasts/series/whnews

5. Megérzésünk szerint semmi jót nem jelent, hogy a Hugo Boss szabadidős márkája, a Boss Orange pólódizájnversenyének témája a papagáj. De hátha neked akad jó ötleted! Bármely regisztrált Facebook-tag részt vehet a versenyen itt.
Részletek itt: www.facebook.com/bossorange »

 
Webpercesek 2.
 
Webpercesek 2.

6. Irritál a kollégád? Fel kellene kicsit dobni a hangulatot az irodában? Mindenkiben ott lapul a MacGyver. Irodai minifegyverek az amúgy játéktervező John Austintól.

www.chicagoreviewpress.com
www.chicagoreviewpress.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top