Szabadidő

Imázsváltás a’la WAMP – újra wasárnapi művészpiac

Változó arculattal, újonnan debütáló magyar tehetségekkel jelentkezik az évtized első, és a tél utolsó WAMP-ja. Ami marad: a magyar designerek színe-java és a megszokott WAMP-hangulat.

Új évtized, új WAMP: a WAMP csapatának újévi fogadalma az volt, hogy 2010-ben egy frissítés gombbal startol, ennek jegyében februártól a WAMP frissebb, egységesebb, letisztultabb vásárképpel jelentkezik. Utcák helyett terek, asztalok helyett egyéni standok várnak minden kedves WAMPolót, és még csak most kezdünk belejönni!

Hogy milyen lesz az új évtizedben a design vásár? Feje tetejére áll minden és csak térképpel lehet eligazodni? Kik az új designerek, hogy néznek ki az új standok és marad-e a lila logó? Nos, mindezekre választ kaphat mindenki, aki február 21-én ellátogat a Gödör klubba.

A hónap designere

Csepleő Viktória lett február designere, aki extravagáns kinézetű és elnevezésű – Alice In Wonderland, Black And White Nightmare – egyedi cipőivel és kiegészítőivel november óta emeli a művészeti piac fényét. További infó itt »

A Suck Right! shoes and accessories kollekció főleg bőrből és limitált darabszámban készülő kiegészítőkből áll. Cipői szinte kizárólag egyéni megrendelésre készült egyedi modellek.
A Suck Right! shoes and accessories kollekció főleg bőrből és limitált
darabszámban készülő kiegészítőkből áll.
Cipői szinte kizárólag egyéni megrendelésre készült egyedi modellek.
 Programok

Egész nap:

• “A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoport szervezésében.

• Blup pihenősarok: a design tárgyak utáni kutatásban megfáradt WAMPolók egész nap kellemesen amorf babzsákfotelekben nyújtóztathatják ki végtagjaikat.

• A WAMP-on látható az Öko-Pannon és a WAMP közös “re-üvegpályázatának” kiállítása. Eredményhirdetés és díjátadó 11 órakor.

Hangulatmester

DJ Shuriken aka Vályi Gábor elszánt lemezgyűjtőként ismert. Lemezeiből egyrészt a Tilos rádióban szokott szemezgetni, másrészt vad bulikon és szolid kultúrrendezvényeken pörget. Emellett a civil életben kutat és a doktori fokozat megszerzésére készül. DJ-társával, Keyserrel erősségük a nu-jazz, de emellett szvingekben, latin zenékben, hiphopban, fúziós jazzben és elektronikában is utaznak és remixelnek fáradhatatlanul. Kellemes változatosságra lehet számítani a WAMP-on is, ahova Shuriken szólóban érkezik.

WAMP

Időpont: 2010. február 21.
Helyszín: Gödör Klub, 10.00-18.00 óráig

További infó: www.wamp.hu »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top