Szabadidő

Most olcsóbban juthatunk be a bécsi állatkertbe

Körülbelül negyedével olcsóbban nézhetik meg az osztrák főváros két látványosságát azok, akik az új kombinált jegyet választják.

Kombinált jeggyel gazdagította kínálatát Bécs két fő turistaattrakciója, a Schönbrunni Kastély és a Schönbrunni Állatkert. Az új jegyfajta mintegy 25%-kal kerül kevesebbe, mintha külön-külön váltanánk belépőt a két intézménybe. A Kombiticket 2010. március 26-ig kapható az Állatkert illetve a Kastély jegypénztárában – felnőtteknek 19, gyerekeknek pedig 9 euróba kerül.

Egy jeggyel a Schönbrunni Kastélyba és a bécsi állatkertbe

 

Az új jeggyel a Grand Tour-on lehet résztvenni, vagyis a császári család privát és fogadószobái mellett a Schönbrunni Kastély legszebb, Mária Terézia korabeli termeit is megtekinthetik a látogatók. A jegyár az audioguide-ot is tartalmazza. Egy hónapon belül ugyanezzel a jeggyel a Schönbrunni Állatkertbe is ellátogathatnak az érdeklődők.

Egy jeggyel a Schönbrunni Kastélyba és a bécsi állatkertbeKifejezetten családoknak dolgozták ki a „Schloss Schönbrunn erleben” kombinált jegyet, amellyel egy hónapon belül az állatkertbe valamint a Schönbrunni Kastély Gyermekmúzeumába lehet belépni 17 (felnőtt) illetve 8 euróért (gyerek). Ez körülbelül 15%-os megtakarítás.

Szintén kedvelt jegyfajta a már évekkel ezelőtt bevezetett Winter Pass, amely azoknak való, akik mérsékelt áron sok mindent szeretnének látni. Ezzel a jeggyel ugyanis 25 (felnőtt) illetve 12 euróért (gyerek) – mintegy 35%-kal olcsóbban – lehet megnézni a Schönbrunni Kastélyt, a Wagenburgot, az Állatkertet, a Pálmaházat valamint a Sivatagházat (Wüstenhaus). Akárcsak az előbbiek, ez a jegy is egy hónapig érvényes.

www.zoovienna.at »
www.schoenbrunn.at »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top