Szabadidő

Katy Perry romantikus meglepetése Valentin hétvégén

Az amerikai énekesnő február 13-án és 14-én romantikus hangulatot varázsol a tv képernyőjére.

Katy Perry romantikus meglepetése Valentin hétvégénKaty Perry Unplugged a magyar Music Television műsorán

Romantikus meglepetéssel készül a Valentin hétvégére a magyar Music Television. Az amerikai sztárénekesnő, Katy Perry New Yorkban rögzített Unplugged koncertje február 13-án és 14-én lesz látható a csatorna műsorán.

Újabb sztár csatlakozott az MTV Unplugged sorozatához: 2009 nyarán Katy Perry New Yorkban adott akusztikus koncertet, ahol elénekelte nagy slágereit, és egy meglepetés új dalt is. A fantasztikus felvétel február 13-án és 14-én látható a magyar Music Television  műsorán.

Nirvana, R.E.M., Roxette, Shakira, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Alicia Keys, Joss Stone. Csak néhány név a rengeteg énekes és zenekar közül, akik már beírták magukat a MTV Unplugged történetébe. A világhírű koncertsorozat legújabb előadója Katy Perry, akinek 2009 nyarán felvett koncertjét a Valentin hétvégén a magyar nézők is láthatják.

A jazzes hangvételű esten a gyönyörű énekesnő élőben adta elő legnagyobb slágereit, az „I kissed a girl”-t, és a „Waking Up in Vegas”-t, illetve egy eddig kiadatlan dalt, melynek címe „Brick my Brick”. A koncertfelvétel mellett Katy exkluzív interjúját is megnézhetjük, amelyben dalinak háttértörténeteiről mesél.

Katy Perry Unplugged február 13-án 20 órától és 14-én 13:45-kor a magyar Music Television műsorán.

További információ: www.mtv.co.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top