Szabadidő

Mindenkinek megvan a saját titka a Valentin napban

Los Angeles-i párok és szinglik; szerelmek, szakítások és nagy újrakezdések a Valentin nap című mozi forgatagában.

Garry Marshall igazi varázsló. Ő az a rendező, aki a Micsoda nő! és a Neveletlen hercegnő elkészítésével nemcsak világsikereket alkotott, de azzal is büszkélkedhet, hogy Julia Roberts-et és Anne Hathaway-t elinditotta pályáján.

A Valentin nap (Valentine’s Day, hazai bemutató: február 11.) című romantikus vígjátékának 19 sztár a főszereplője: csupa olyan színész, aki egyébként ragaszkodik hozzá, hogy egyedül álljon a neve a plakátok tetején. De Marshallnak megvannak a maga módszerei: valahogy mindig eléri, hogy a színészei rajongjanak érte.

Mindenkinek megvan a saját titka a Valentin napban

A Valentin nap-ban például, minden színész elhozhatta egy személyes tárgyát: a film összes főszereplője hazulról hozott dolgokkal tehette otthonosabbá a forgatás napjait. A rendező azt remélte, hogy így lazábbak, könnyedebbek, játékosabbak lesznek – és hogy a privát tárgyak bekerülhessenek a történetbe, szükség esetén szívesen át is írta a forgatókönyvet.

Mindenkinek megvan a saját titka a Valentin napban

Így került bele a filmbe, hogy Julia Roberts ostáblázik (backgammon) Bradley Cooper-rel. A rendező rég tudta, hogy a színésznő rajong ezért az ősi játékért, és most a kamera előtt is nyerhetett. Az viszont csak forgatás közben derült ki, hogy Patrick Dempsey zsonglőrködni is tud. A színész – aki ezúttal is szívdöglesztő orvost alakít – a Valentin nap-ban meg is mutathatja, mit tud.

Szereplők: Bradley Cooper, Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Asthon Kutcher, Jennifer Garner, Emma Roberts, Patrick Dempsey, Topher Grace, Shirley MacLaine, Hector Elizondo

Rendezte: Garry Marshall

Mozibemutató: 2010. február 11.
Eredeti cím: Valentine’s Day
Hivatalos magyar nyelvű honlap: www.valentinnapafilm.com »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top