nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Mindjárt itt a Michael Jackson film! Jegyelővétel hamarosan

Mindjárt itt a Michael Jackson film! Jegyelővétel hamarosan

Az egész világon szokatlanul hosszú elővételi periódusról döntött a forgalmazó a várhatóan hatalmas érdeklődés miatt : az október 28. és november 11. közötti vetítési időszakra már egy hónappal a bemutató előtt megkezdődik a jegyelővétel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nem lesz ez másképp hazánkban sem, ahol országosan lehet elővételben jegyet kapni a mozik pénztárában (a filmet játszó mozik listája a www.intercom.hu oldalon található meg).

Michael Jackson csupán két hétre tér vissza: a pop királya tragikus halála idején egy szemkápráztató visszatérésre készült és a londoni megakoncert-sorozat próbáin és a kulisszák mögött készült film a Michael Jackson’s This Is It október 28-án (szerdán), a világpremierrel egy napon kerül a mozikba, és limitált ideig, két hétig marad ott.

Jegyelővétel a Michael Jackson's This Is It c. filmre szeptember 27-től!

 

A zene- és Michael Jackson-rajongók fantasztikus lehetőséget kapnak a bemutatóval: közvetlen közelről élvezhetik a koncertet és ismerhetik meg még jobban a művészt. Az alkotók ígérik, hogy tisztelettel és méltósággal közelítenek az énekes örökségéhez.

Így aki még egyszer meg szeretné csodálni, milyen különleges tehetség volt Michael Jackson, az már egy hónappal a bemutató előtt biztosítsa a jegyét, hogy nehogy lemaradjon erről az egyedülálló alkotásról!

Jegyelővétel a Michael Jackson's This Is It c. filmre szeptember 27-től!

 

A filmről érkező újabb hírek, információk a www.ThisIsIt-Movie.com oldalon érhetőek el.

Forrás: IC Press

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon