nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Találd meg a hozzád illőt

Találd meg a hozzád illőt

Azért azt már most a legelején tisztázzuk, hogy nem lesz egyszerű dolgod. Mindegyik gyönyörű, vékony, elegáns, színes és éppen neked való, ezért igazán körültekintőnek kell lenned.
Avatar
Nikon COOLPIX
f Ajánlom

Találd meg a hozzád illőtÉs, hogy miről is beszélek?
Természetesen az új digitális fényképezőgépedről. Bizonyára te is régóta vágysz egy tökéletes gépre, amellyel a fotózás öröm lehet. A legújabb Nikon COOLPIX S termékcsalád tagjai éppen ezt a célt hívatják szolgálni.

De lássuk csak mi is az, amitől ennyire különlegesek?

Amikor először rájuk pillantasz, biztosan beleszeretsz majd a formájukba és a színükbe. Amikor a kezedbe veszed őket a súlyuk és a vékony kecses formájuk fog lenyűgözni. És amikor kipróbálod, profi fotósnak fogod érezni magad. Az emberben ezért szinte percek alatt kialakul a birtoklási vágy. Akarni fogod, hogy a tiéd legyen!

Akkor hát nézzük egy kicsit részletesebben:

A forma:Nikon COOLPIX S termékcsalád gépei letisztult formát követnek, valódi 21. századi egyszerűséget sugallnak.

A színek: a trendi lilától a babarózsaszínig, a férfias feketétől az elegáns ezüstig, az izgalmas türkiz zöldön és pinken át, egészen a csodálatos kékig sok-sok színben pompáznak ezek az apró csodák.

A méret: kicsi és rendkívül karcsú, amely egy női kézbe is simán beleillik.

A belső:Nikon képalkotási szakértelmét és találékonyságát ötvözi, amely már több mint kilenc évtizede szerez örömet a világnak.

Kiváló minőségű NIKKOR objektívek, és korszakalkotó EXPEED digitális képfeldolgozó koncepciók teszik ezeket a fényképezőgépeket intelligenssé és vonzóvá.

Találd meg a hozzád illőt

Most már gondolom tényleg kíváncsi vagy a választékra. Az alábbi linkeken megtalálod a Nikon COOLPIX S termékcsalád kedvenceit. Igyekeztünk összegyűjteni minden információt, hogy a lehető legkörültekintőbben tud megtalálni a hozzád illőt.

Tarts velünk a Nikon COOLPIX S termékcsalád színes világába!

  • Nikon COOLPIX S230

 

Megosztás Facebookon