Szabadidő

Muzsika a Pocaklakónak

17 klasszikus melódia kismamáknak és kisbabáknak.

Miben különbözik ez a CD egy hagyományos klasszikus válogatástól? Miért van szükség az ilyen típusú kiadványokra? Számtalan kutatási tény támasztja alá, hogy bizony szükség van az ilyen zenei anyagokra. A gyermek jövője, énje, szelleme már a magzati, csecsemőkorban elkezd kialakulni. Az ezen az albumon található klasszikus művek mind a mai napig meghatározóak, nyugtató hatásúak, harmónikusak, hisz egy bizonyos szabály szerint komponálták őket. Kutatók már megállapították, hogy a parányi fülecskék előszeretettel hallgatják Vivaldi és Mozart lágy melódiáit. Bár a gyermek ilyenkor még az anya auráján belül él, nem csak biológiai de szellemi kapcsolat is létesül kettejük között. Az anya hasában eltöltött időszak a későbbi élet teljes megalapozása. Akik lelkiismeretesen akarnak gondoskodni gyermekük harmónikus fejlődéséről, azok a magzatot szép zenével kényeztetik, amihez teljesen alkalmas ennek a CD-nek a zenei anyaga.

A baba érvényre is juttathatja a hallott számok alatt, hogy neki mennyire tetszik, vagy épp ellenkezőleg. Ha sokszor hallja ugyanazt a dalt és kedveli is, miután megszületett, akkor is fel fogja ismerni kedvenc dalait. Bátran kijelenthetjük, hogy a pocaklakó az anyai aurában egy egyfajta, szellemi és spirituális kötődést kap magához.

Tracklista:

1. Ludwig van Beethoven: Für Elise
2. W. A. Mozart: Zongoraverseny No.21 C-dúr
3. Mendelsshon: Tavaszi dal
4. J.S.Bach: H-moll szvit /Badinerie
5. Csajkovszkij: A hattyúk tava / a Hattyúk tánca
6. Csajkovszkij: Diótörő / Nádsíptánc
7. Ismeretlen szerző: Greensleeves
8. R. Schumann: A vidám földműves
9. Joaquin Rodrigo: Arenjuezi gitárverseny
10. Ravel: Bolero
11. Léo Delibes: Sylvia szvit / Pizzicato
12. W. A. Mozart: Török induló
13. W. A. Mozart: Kis éji zene
14. A. Vivaldi: A négy évszak / Nyár
15. Rossini: A sevillai borbély / Nyitány
16. J.S.Bach: D-dúr szvit / Air
17. Pachelbel: Kánon D-dúrban

Megjelenés: 2008. április 30.

Kiadó: Hargent Media

Baba lap.hu

Kismama lap.hu

Zene lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top