Szabadidő

Visszatér a jégkorszak

A mindig valami harapnivalóért küzdő, mindig rajtavesztő neurotikus kisállat és társai, a lajhár, a mamut és kardfogú tigris visszatér.

A filmipar új tanulsággal szolgál: a népszerűséghez nem kell élni; sőt, abból is sztár lehet, aki többszázezer évvel ezelőtt halt ki. Motkány – a jégkorszak mókus-patkány keveréke igazi híresség: a népszerűség pedig kötelez. A mindig valami harapnivalóért küzdő, mindig rajtavesztő neurotikus kisállat és társai, a lajhár, a mamut és kardfogú tigris visszatér. Ám azokon, akik nehezen várnák ki a Jégkorszak 3. jövő nyárra tervezett premierjét, máris megkönyörült a gyártó stúdió: egy Motkány-kisfilmet ragasztott új animációs vígjátéka, a Horton (Horton Hears a Who, hazai bemutató: március 20.) kópiái elé.

A Horton-ban egy jó fülű és jó szívű elefánt, segélykiáltást hall egy szállongó szöszről, és rájön, hogy ott mikroszkopikus lények élnek: így aztán minden veszéllyel dacolva igyekszik megmenteni csöpp ismerőseit. A csak a Horton előtt látható Jégkorszak 3.-kisfilm története sokkal egyszerűbb, bár szintén nagyon látványos: egy motkány már majdnem eléri vágyott makkját, amikor közbejön valami váratlan…

Forrás: IC Press

További ajánlók:
Horton »
I.e. 10 000 »
Brit filmek hónapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top