Szabadidő

Bor, mámor, Provence

A Bor, mámor, Provence (A Good Year) három fõ vonzereje az egész világon Russel Crowe, a rendezõje, Ridley Scott és a gyönyörû provence-i táj.





Az egész világon, kivéve Franciaországot, ahol mást látnak a romantikus vígjáték főszereplőjének: a gyönyörű francia színésznőt (akit a magyar mozibajárók a Taxi-sorozatból ismerhetnek), Marion Cotillard-t, akibe a történet szerint – teljesen hihetően – Crowe is beleszeret.

A 31 éves Marion ma az egyik legnépszerűbb francia színésznő. Már olyan sikeres, hogy nyugodtan fel is hagyhat a szakmájával. Úgy tűnik, a Bor, mámor, Provence után egy ideig nem vállal új szerepet. “Az ember néha úgy érzi, ahelyett, hogy mások történetét mondja el, inkább a magáét élné” – nyilatkozta a színésznő. – “Mostanában ilyen hangulatba kerültem. Képtelen volnék még egy forgatókönyvet elolvasni. Inkább elutazom. Elmegyek Polinéziába és Peruba meg az Amazonas őserdeibe. Kicsit töltődöm. Aztán lehet, hogy újra jöhetnek a filmek…”







Eredeti cím:
A Good Year





Hazai bemutató:
2006. november 16

Főszereplők:

• Russell Crowe – Max Skinner
• Albert Finney – Uncle Henry
• Marion Cotillard – Fanny Chenal

Rendező:

• Ridley Scott


Forrás: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top