Szabadidő

Ajándék születésnapra

A Füles Keresztrejtvény magazin nemrégiben ünnepelte 47. születésnapját a Régi Sipos Étteremben, ahol átadásra került a 3 db Füles Aranyceruza-díj is. Az egyik díjazott Rózsa György volt.







Két Füles-rajongó sztárvendég: Horváth Ádám rendező és Gálvölgyi János színművész
Vidám hangulatban, sztárvendégekkel együtt ünnepelte a Füles február 3-án a népszerű rejtvénymagazin 47. születésnapját az óbudai Régi Sipos Halászkertben.

Átadták a Füles szerkesztősége által alapított 2004-es Aranyceruza-díjakat. Az egyik díjazott Rózsa György volt, de rajta kívül több médiaszemélyiség is részt vett az eseményen, például Gálvölgyi János, Horváth Ádám.









A Füles szerkesztősége a hőgyészi gróf Apponyi Kastélyszállótól egy valóságos, élő fülest kapott születésnapi ajándékként. Nem egy hétköznapi csacsit, hanem Magdát, az országos szamárszépségverseny tavalyi győztesét!






Kattints a képekre, ha nagyobb méretben is szeretnéd látni!







Piros László, a hőgyészi gróf Apponyi Kastélyszálló vezérigazgatója a születésnapi ünnepségen jelképesen átadja dr. Erős Zoltán főszerkesztőnek a hőgyészi Szálláspusztán tartott és gondozott csacsit, amely február 3-ától a lap címerállataként a Füles védnöksége alatt áll.












A három díjazott: Fazekas Attila képregényrajzoló, Gecse Csaba rejtvényszerkesztő és Rózsa György televíziós műsorvezető, a Füles KülönLEGességek című rovatának vezetője.








Seregi László Kossuth-díjas táncművész, koreográfus az első számtól kezdve a Füles egyik legszenvedélyesebb rejtvényfejtője, felesége, Eszter és Csűrös Karola színművésznő társaságában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top