Szabadidő

Romantic: 3 hét után aranylemez

A Romantic: A kelet fényei címû albuma 3 héttel héttel a megjelenés után máris aranylemez lett!




Az 1999-ben alakult romadance trió 3 éves fennállása óta sikert sikerre halmoz.
2000-ben 5 hónap alatt a Dal a távolból és a Tűzmadár igazi rádióslágerré vált, a 2001-ben megjelent Nap, Hold, Csillagok névre keresztelt album még nagyobb elismerést hozott; a Rólad szól, a Vágyom Rád és a Homokszem című dalok is a slágerlisták állandó résztvevői lettek.

Az albumból napjainkig 40 ezer példány kelt el, így a Romantic a platinalemezes (30000 db)előadók táborába lépett.
A fenti sikereknek köszönhetően 2001-ben megkapták a TV2 felfedezettje- díjat, illetve ugyanebben az évben a Junior Líra-díjat is nekik ítélték.

2002 végén pályafutásának legkiforrottabb lemezanyagával rukkolt elő Győző, Zsuzsi és Katinka. A Kelet fényei c. új album mindent magában sűrít, ami miatt szeretjük a Romanticot. A slágeres dance-romantika, a gipsy és latin talpalávalók, a lassú balladák, és egy új színfolt: a perzsa, török zene hangszeres és dallamvilága! A szövegek ismét a jól bevált édes-bús szerelmi melankólia ecsetével festenek, de most kirándulást tesznek a Biblia és az Ezeregy éjszaka világában is. A lemez első slágere a Szeretem őt! c. dal máris megkezdte rádiós diadalmenetét. A dal talán még a Vágyom rád! És a Homokszem sikereit is túl fogja szárnyalni. A videoklip december elejétől látható a Viva+-on. November végétől Danubius és TV2 kampány kíséri a lemez megjelenését! A 3. Romantic album az 1. arany- és a 2. platina lemez méltó folytatása és öröksége! Bonus track: a nagysikerű Homokszem eddig még nem hallott új verziója!

Csak így tovább Győző, Katinka és Zsuzsi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top