Szabadidő

Bazi nagy nemzetközi divat

A sikerfilmek divatot teremtenek. A Bazi nagy görög lagzi (bemutató: január.16) kis pénzbõl készült és az egész világon elsöprõ sikert arat.

A romantikus komédia egy görög lány és egy átlagos amerikai srác szerelméről szól, és arról, ahogy a görög család lassacskán befogadja a jövevényt, aki különös módon nem töri az angolt.





A film divatja nyomán egyre újabb bevándorló-vígjátékok próbálkoznak a nagy áttöréssel. A Bazi nagy görög lagzi első producerei még megpróbálták rábeszélni a görög író-főszereplőt, hogy vígjátéka inkább mexikóiakról szóljon. Az ötletet szerencsére nem kivitelezték, most maguk próbálkoznak a mexikóiak, az olaszok és a kínaiak is: mindegyik új vígjáték reklámja: „A bazi nagy görög lagzi kínai, latino, olasz módra”, mindegyik a helyi közösség amerikai kalandjairól szól, és mindegyik producere abban bízik, hogy megismétlődhet a csoda: egy kis filmből hatalmas siker lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top