Szabadidő

Reklám helyett rövidfilmek

Rendhagyó módon és hagyományteremtõ szándékkal a Sziget Szervezõiroda a "Sziget Fesztivál 2003" vásárolt televíziós reklámidejét felajánlja a napokban hirdetett (nem reklám)filmpályázat nyerteseinek.

A szakmai zsűri által kiválasztott alkotásokból készült blokkot a mozikban is megismerheti majd a közönség.





Filmpályázatot hirdet a Sziget Szervezőiroda, melynek feltétele csupán, hogy a beküldött mű ne a Sziget Fesztiválról szóljon és 50 másodpercnél ne legyen hosszabb. A Fesztivál szervezői tehát olyan alkotásokat várnak, mely akár egy frissen forgatott etűd, de lehet egy korábbi filmből kivágott, vagy több régi filmrészletből „összegyúrt” alkotás, tartalmi kötöttség nélkül, ami akár lehet érdekes, izgalmas, humoros, szép, lenyűgöző, meghökkentő stb.
Mint ahogy nincs tartalmi, úgy nincs műfaji és technikai megkötöttség sem, így a rajzfilmtől a játékfilmig, az S8-as technikától a DV kamerával forgatott anyagig bármivel lehet pályázni.

A pályázó alkotásokat 2003. február 15-ig kell beküldeni a Sziget Szervezőiroda címére (1117 Orlay u. 5-7), mikor is a szakmai zsűri dönt, s a szervezők a legjobb filmek alkotóinak felajánlják, hogy műveiket a „Sziget Fesztivál 2003″ televíziós reklámidejében, a reklámfilmek helyett, önálló alkotásként vetítik, természetesen megismertetve a közönséget a film alkotóival is. A sikeres alkotásokból készült blokkot a mozikban is láthatja majd a közönség.
A pályázatról bővebben a www.sziget.hu/freestylefilm oldalon lehet olvasni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top