Szabadidő

Harry Potter újból meghódítja a világot

A Potter-mánia hihetetlen gyorsasággal terjed a világon. A múlt hétvégén már a világ 32 országában játszották a Harry Potter és a Titkok Kamráját.




A bemutatók óta eltelt rövid idő alatt a film máris óriási sikereket aratott, amerre csak a mozikba került: december első napjaiban már több mint 8000 moziban több mint 11 millióan váltottak rá jegyet. Számos országban, Spanyolországtól Mexikóig, még az első Harry Potter és a Bölcsek köve rekordját is megdöntötte a varázslótanonc újabb kalandja.
A film összbevétele már túl van a kétszázmillió dolláron, és a varázslat még csak az elején tart: Franciaországban, Olaszországban és persze Magyarországon csak most kezdődik a mágia. A várható hazai sikert jelzi, hogy csupán elővételben már több mint 23 ezer jegyet váltottak a filmre. Ott, ahol 2-3 hete játsszák, már sok olyan néző is sorba áll a pénztárak előtt, aki másodszor vált jegyet Potter úrfi kalandjaira.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top