Szabadidő

Megszületett Cindy Crawford harmadik gyermeke

Ismét pezsegnek az események Cindy Crawford körül. A nyugdíjas topmodell már két gyermek édesanyja, és most itt a harmadik. Ezt õ maga jelentette ki, nem kis meglepetést keltve szerte a világon.




A világ egyik legszebb asszonya nemrég bejelentette, megszületett harmadik gyereke. A titokzatos bébit még senki nem látta, ám annyit biztosan lehet róla tudni, hogy sokkal jobb illat lengi körül, mint a használt pelenkáét. „Több, mint két évig dolgoztunk rajta. Hosszú és nehéz munka volt, az biztos. De most már csodálatos érzés kézben tartani, hiszen a szívem egyik darabja. Kiköpött olyan, mint én.” – nyilatkozta Cindy a körülményekről.

Cindy még mindig modellkedik, kipróbálta már magát a filmvásznon is, mellette pedig hosszú évek óta gyakorló anyuka. Mégis rengeteg időt szánt az új jövevényre. „A környezetem szerint többet is foglalkoztam vele, mint kellett volna, de hát azt akartam, hogy tökéletes legyen. Imádom a formáját, és ezt nem elfogultságból mondom. Minden részét gyönyörűnek látom. De ez így van jól, hiszen a nevemet fogja viselni.”– tette hozzá a sztár.





Hogy is van ez? Hiszen Cindy boldogan él második házasságában. Hogy lehet, hogy férje nem akarja nevére venni az új gyereket. „Persze az volt a lényeg, hogy a férjem is örömét lelje benne. Ő remek ember, így nagy hasznát vettem. Minden részletben segített, bár a végén tulajdonképpen csak magamra számíthattam. „ – vélekedett a modell.

Hát ez már csak így szokott lenni, Cindy. És hogy végül is kicsoda, vagyis inkább micsoda is ez a különleges gyerek? Kicsi is és szögletes is ugyan, ám nagyon elegáns és jó az illata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top