Szabadidő

Rod Stewart: Great American Songbook

Manapság felbuzdult az amerikaiak nemzeti érzése. Ez megnyilvánul abban is, hogy összes hagyományukat felelevenítik, és hazafias filmeket készítenek. Ez néha jó nekünk, néha kevésbé.




De ha épp Rod Stewart új albumát tesszük a CD-lejátszóba, akkor egyértelműen jó. A nem olyan hosszú időre visszatekintő zenei történelem jelentős részét teszik ki azok a dalok, amelyeket már sok-sok zenés filmben láthattunk. Egyébként is divat manapság feldolgozni őket, maga Frank Sinatra is megtette nem is olyan régen, sok más sztárral duettben, aztán jött George Michael és Robbie Williams, no meg mások is.

Rod Stewart is azt érezhette, jobb, ha nem marad ki a sorból.





Bevallom nekem mindegyik feldolgozás tetszett. Szeretem ezeket a dalokat, főleg ha nem váltanak stílust. A CD ideális mindenféle nyugodt tevékenységhez, úgymint télesti teázgatás, barátokkal beszélgetés, csendes romantikázás, dugóban autóvezetés (hogy nyugodt maradj!). És ezeket a dalokat fogod hallani a rádióban is, éjjel.

Az album a BMG Ariola gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top