Szabadidő

Az Emmanuelle-lel kezdõdött

Fiatalon az Emmanuelle-ben játszott a The Truth About Charlie francia sztárja.




A The Truth About Charlie című romantikus vígjátékban (hazai bemutató: 2003. február 20.) nemcsak Thandie Newton domborít Mark Wahlberg oldalán, hanem a francia közönség egyik kedvence, Christine Boisson is, aki több mint negyedszázada lopta be magát a nézők szívébe. Az első Emmanuelle-ben ugyanis ő játszotta azt a fiatal lányt, Marie-Ange-t, akinek egy bizonyos jelenete máig sokak emlékezetében él – nemre való tekintet nélkül. „Elég rázós volt az a jelenet, mert még nagyon fiatal voltam, és nem tudtam, mit kell csinálni – emlékszik vissza a ma 42 éves színésznő. – Aztán a képzeletemre hagyatkoztam, és alaposan beleéltem magamat.





A végén mindenki gratulált, hogy milyen jól sikerült. Mai fejjel persze látom, milyen naiv voltam: a jelenet ma már klasszikusnak számít, engem meg bagóval fizettek ki annak idején.” Christine ebben az új filmjében egy leszbikus hölgyet játszik, aki mindenkit az ujja köré tud csavarni – nemre való tekintet nélkül. A színésznő civilben egy 25 éves fiatalemberrel él együtt, de nem titkolja: ha Gérard Depardieu szemet vetne rá, nem tudna ellenállni neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top