Szabadidő

Eminem: “Tisztára megõrülök mozizás közben!

Óriási kritikai siker fogadta Eminem elsõ filmjét, a 8 mérföldet (8 mile – USA premier: 2002. november 8., hazai bemutató: 2003. január 23.).




Az ifjú rapsztár teljesítményét mindenki fantasztikusnak tartja, ami érthető, hiszen Eminem a forgatáson napi 13-16 órát dolgozott azon, hogy alakítása tökéletes legyen. „Próba közben meg a felvételek visszanézésekor folyton jegyzeteltem, hogy mi nem tetszik magamon – árulja el Eminem. – Aztán letámadtam a rendezőt, Curtis Hansont, és megbeszéltük, min és hogyan kell még finomítani. Most sem vagyok magammal teljesen elégedett, de azt azért tudom, hogy pár jelenet tényleg *** kegyetlen jó lett.” A teljes szakmai odaadásnak azonban egy súlyos mellékhatása is keletkezett.





„Ez a jegyzetelős dolog annyira a mániám lett, hogy ha most megnézek egy filmet, állandóan csekkolom, hogy mi nem stimmel, és hogyan kéne ezt vagy azt újraforgatni. Tisztára megőrülök, mert ha például az egyik jelenetben a csákó inge gyűrött, és fél perccel később meg simára vasalt, akkor tudom, hogy a két részlet között akár többnapos szünet is lehetett, aztán vágáskor nem figyeltek oda. Ezen annyira fölkapom a vizet, hogy az egész estém el van *** baltázva!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top