Szabadidő

Naomi Watts: “Megmozdult a mûhulla!

Egyszeriben a szupersztárok közé került Naomi Watts, miután új filmje, A kör (The Ring – hazai bemutató: 2003. március 13.) óriási siker a tengerentúlon.




A színésznő örül a nagy népszerűségnek, csak egy dolgot fájlal: sürgősen költöznie kell. „Biztosan hülyén hangzik, de amióta ennyire felkapott vagyok, kénytelen vagyok annyi ruhát venni, hogy kinőttem a gardróbot – nevet Watts. – Úgyhogy most Heath-szel (Heath Ledgerről, a színésznő barátjáról van szó) egész nap az ingatlanhirdetéseket böngésszük.”

S hogy mi a legemlékezetesebb élménye a forgatásról? „Van egy jelenet, amit soha nem felejtek el – meséli Watts. – Az általam alakított újságírónő nyomozás közben – nem árulom el, hogyan – egy kiszáradt kút fenekére kerül, ahol egy oszló hulla is van. Hát az elhunyt bizony nagyon élethűre sikeredett, és órákig dolgoztunk félhomályban, fagypont körüli hőmérsékleten. A végére teljesen elgémberedtem, és annyira kimerültem, hogy néha úgy tűnt: a műhulla megmozdul. Azt mondják, nagyon hiteles lett a jelenet, amit el is hiszek, hiszen a frász kerülgetett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top