Szabadidő

Techno-varieté

Vajdai Vilmos és a TÁP színház bemutatja Techno-varieté címû audio-vizuális futurista techno-show mûsorát a Trafóban, szombat és vasárnap este 8 órakor.




“Varieténk a mai, percről percre megújuló technikát próbálja meg használni, s ezáltal a színpadon megvalósíthatatlan jelenetek és látványok megszámlálhatatlan sokaságával gazdagodik. Az előadás fő irányvonala a technikai újításokon keresztülvitt, kreatív, művészeti megnyilatkozás, mely elsősorban a mai generációhoz szól. A jelenkor tükréből betekintést ad a futurisztikus és kissé utópisztikus jövőképbe, amely a mai kor szülöttjeit egyre inkább hatása alá vonja. Szeretnénk a lehető legtöbb, színpadon még be nem mutatott technikai formát felsorakoztatni, gépeket az emberek helyett, és embereket a gépek szolgálatába állítani, párhuzamot teremtve az 1920-as években kialakult gépesítési törekvésekkel. A század első felének és előadásunknak egyaránt meghatározó stílusa a futurizmus és a konstruktivizmus. A hang- és fényeffektusok, a színek és mozgásvilág egyedi ötvözésével próbáljuk a produkciót látványossá és szórakoztatóvá tenni a techno-varieté keretében.”

Az előadás előtt és után: kiállítás, vetítések, beszélgetés, zaj- és videoinstallációk.


További információ: Rác Kati, 456-2042.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top