Szabadidő

Club Sandwich

Ismét itt az õsz, és ez immár harmadik éve jelenti a Club Sandwich címû mixalbum megjelenését is. Magyarország legkedveltebb DJ-párosa. Náksi Attila és Brunner Zsolt ismét kitett magáért, és összeválogatta lemezes táskájából az év talán legnagyobb klubslágereit, természetesen a saját stílusukon belül.

A tracklistán számos nagy rádiós és tv-s sláger mellett rengeteg, csak a klubokban játszott felvétel is hallható, így aztán nem kell megvárni a hétvégét, ha valaki táncra akar perdülni. 20 felvétel 78 percben, tömör, feszes és izgalmas mixek, kristálytiszta hangzás jellemzik a harmadik Sadwichet.






Néhány előadó az albumról:

DJ Tom (az album nyitódala), Sylver, Dee Dee ( a 96.4 Roxy Rádió új kedvence), Paffendorf, Publik Domain (a “penge”), Scooter és a Brooklyn Bounce (a két nagy idei visszatérő), Klubheads, DJ Scot Project (az idei Love Parade legnagyobb slágere, ATB (az év egyik legnagyobb kedvence), Jamie Winchester & Hrutka Róbert ( a Pannon GSM dal remixe), és természetesen az év egyik legjobb magyar klubslágere, Náksi vs.Brunner: Gyere velem, Sterbinszky és Tranzident remixében. Természetesen idén is elkészült egy videóklip a mixhez Horváth Edina rendezésében, László Zsolt operatőr munkájával. A klip témája és képi világa meglehetősen szokatlan: nem a megszokott bulizós, vidám képtömeg, hanem egy szomorú mese egy fiúról, akinek az egész élete félrecsúszik, mert mindig helytelen döntéseket hoz, rossz irányba fordul, a kábítószerek rabjává válik és meghal.





A sztár DJ páros ezzel a klippel próbálja felhívni minden fiatal figyelmét arra, hogy az életben mindig próbáljanak jó és megfontolt döntéseket hozni, és ne játszanak felelőtlenül az életükkel.

Náksi és Brunner novemberben vidéki rádiós promóciós turnéra indul, valamiont dedikálásokon vesznek részt a CORA és a MEDIA MARKT
üzleteiben. Lemezbemutató fellépéseik folyamatosan zajlanak az ország legnépszerűbb klubjaiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top