Szabadidő

David Hasselhoff

David Hasselhoff elsõ rajongóit a "The Young and the Restless" címû szappanopera népszerûségének köszönhette, ahol 1975-tõl 1982-ig Bill "Snapper" Fostert alakította.

Az 1952-ben született színészt ország-, majd világszerte ismertté azonban a Knight Rider tette, amiben Michael Knightot játszotta, akit csodaautója, KITT kísér végig kalandjai során. Négy éven keresztül ült az ébenfekete Pontiac volánja mögött, 1982-től 1986-ig. Amerikai karrierje így átmeneti hullámvölgybe került, ezért kihasználva azt, hogy folyékonyan beszélt németül, átjött Európába, ahol igencsak sikeres énekesi karrierbe kezdett. Valószínűleg az volt a csúcspont, amikor a Berlini Fal előtt 500,000 néző előtt énekelt. 1989-ben Hasselhoff újabb TV sorozathoz igazolt, a kezdetben nem sok feltűnést keltő Baywatch-hoz. A siker azonban hirtelen jött, és Hasselhoff nem csak szerepelt a vízimentők életét bemutató filmben, hanem producerként is tevékenykedett. A sorozatot leginkább férfiak nézték a sok – ebben a sorozatban világhírűvé vált – cicababa miatt. Pamela Anderson, Carmen Electra, Nicole Eggert mind-mind itt kezdték. A Baywatch a világ legnépszerűbb sorozata, becslések szerint 1 milliárdan nézték világszerte. A közelmúltban azonban az öregedő Hasselhoff (akinek egyre jobban be kellett húznia hasát a kamera előtt) egyetértésével a sorozat végetért, így már csak az ismétlésekben láthatjuk a valamikori Michael Knightot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top