Szabadidő

A mexikói

Annak ellenére, hogy a világ egyik leggyönyörûbb nõje mellett ébred, Jerry csúnyán be van stresszelve.

Piti lótifuti ő a nagymenő bűnözők közt, és nincs túl jó napja. A főnök két választást ajánlott: vagy bennég egy kocsi csomagtartójában, vagy elmegy Mexikóba egy rendkívül értékes pisztolyért, melynek múltját különös legendák övezik. Jerry érthető okokból az utóbbi mellett dönt, amivel viszont magára haragítja a nőjét, Samanthát, akinek megígérte, hogy végre kiszáll a kétes üzelmekből, és ketten elmennek Vegasba. A mexikói túra tehát nem ígérkezik könnyűnek, főleg miután az események elszabadulnak, és egyre több őrült fordulatot vesznek. Ám Jerry eltökélt: minden áron teljesíteni akarja a küldetést, pedig még nem is sejti, hogy Samanthát közben túszul ejtette egy pszichopata bérgyilkos, arra az esetre, ha Jerry mégsem kerülne elő a rejtélyes régiséggel…

A tarantinós fordulatokban, képi és szövegi poénokban bővelkedő romantikus akciófilmben Brad Pitt és Julia Roberts mellett hálás szerephez jut a Maffiózók révén méltán népszerű James Gandolfini is.

Színes, feliratos amerikai romantikus akcióvígjáték

Főszereplők: Brad Pitt, Julia Roberts

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top