Szabadidő

Pamela Anderson Lee

Anderson sem mindig volt az a bombanõ, akiért ma férfiak milliói epekednek. Egy nagyon kicsi városban nõtt fel, és a helybéliek a legvagányabb kiscsajnak nevezték.

Saját bevallása szerint excentrikus nagyapja nevelte belé azt az életstílust, amit ő a „gondolkodás új korszakának” hív. Ez a filozófia tartalmazza a mitológia, a tündérmesék, a meditáció és az álmok iránti kiváncsiságot. Az első nagy áttörés 1989-ben következett be, amikor egy profi futballmeccsen szerepelt – mint néző. Az operatőr ráközelített korántsem szégyellnivaló méretű „csomagjaira”, a rendező pedig nem átallott ezt a kivetítőre vágni. Egy Labatt’s pólót viselt, és akkora szenzáció lett, hogy a Labatt’s felkérte egy reklámszereplésre.

A Playboy sem várt sokat, nemsokára csöngött Pamnél a telefon, és a karrierje rakétastartot vett. Először a Rém Rendes Családban szerepelt, majd „leigazolták” a Baywatchban, aminek köszönhetően világszerte rajongók milliói várták minden héten a legújabb epizódot. Soha nem félt attól, hogy „buta szöszinek” címkézik, hiszen akkor „nem kell minek megfelelnem. Így csak meglephetem az embereket”. Mindig azt hangoztatta, hogy semmi más sem akart lenni életében, csak anya és feleség. Ezért randizott olyan lehetséges apákkal, mint Dean „Superman” Cain, vagy Sylvester Stallone. Aztán mindenkit meglepett, amikor a Mötley Crue dobosa, Tommy Lee felesége lett négynapi udvarlás után.

A parton házasodtak össze: a vőlegény fecskét, a menyasszony fehér tangás bikinit viselt. Kapcsolatuk első percétől fogva bizarr volt. Tommy nem vett gyémántgyűrűt Pamnek, mert a nő szerint a gyémánt mérete a férfi „méretével” fordítottan arányos. Ehelyett férje nevét ujjára tetováltatta. Tommy többek között péniszére íratta rá, hogy „Pamela Anderson Lee”. Persze lehet, hogy csak a keresztnevét. A házukból 95-ben ellopott házivideó 97-ben felkerült a netre, ahol pillanatok alatt elterjedt. Mindenki Tommy és Pam szexuális életén csámcsogott. Ekkortájt kapott szárnyra az a pletyka is, hogy Tommy túlságosan keményen fogja feleségét. Pamela visszautasította a vádakat, de nem sokkal később benyújtotta válókeresetét. A pár azonban kibékült, és 9 hónapra rá megszületett második gyerekük, Dylan. (Első fiúk, Brandon, 96-ban született). Egy újabb verekedés után azonban végleg elváltak útjaik. Jelenleg Marcus Schenkenberg modellel jár, de egyesek szerint még mindig nem felejtette el Tommy Lee-t…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top