Szabadidő

Véres Valentin

Nincs szebb, mint Valentin napján ajándékot kapni. Mostantól jobb, ha a lányok azt is tudják: nincs veszélyesebb sem. A Bálint-napi mulatságok során sorra halnak meg a csinos lányok.

Csupán egy kapcsolat van köztük: évekkel ezelőtt ugyanabba az iskolába jártak. Már akkor is szépek voltak és gonoszak. A szalagavató bálon kigúnyoltak és megaláztak egy kamasz srácot, aki táncra kérte őket. Nem tudták, mekkora hibát követnek el. Sértéseik olyan mély sebet hagytak a fiúban, hogy most ő akar sebeket ejteni egykori kínzóin: de sokkal mélyebbet és fájdalmasabbat. A gyilkos Ámor maszkjában közlekedik. Senki sem ismeri az arcát. Senki sem tudja, honnan bukkan elő, hova tűnik, és ki lesz a következő áldozat. Mindenki, aki szeret, gyanús. Mindenki, akit szeretnek, lehetséges áldozat. A szerelem öl.

A Rémségek könyve rendezője hű marad kipróbált műfajához. Ezúttal is gyönyörű nőket – köztük egy Bond-lányt – szerződtetett horrorfilmjéhez.

Főszereplők: Denise Richards, David Boreanaz, Jessica Capshow.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top