Stílusikon
Szponzorált tartalom

Mi az öröm forrásának titka?

Az élvezetekkel járó öröm a legtöbbünknek erőt ad a hétköznapokban, megszépíti a pillantok sorát. Megnéztük, miként vallanak az élvezetek öröméről, vagy szimplán a boldogságról, vagy az ezzel kapcsolatos meglátásaikról „a nagyok”, köztük hírességek, tudósok.

„A boldogság az eredmény örömében, és a kreatív alkotás eredményében rejlik.”

Franklin D. Roosevelt politikus

 

„Ha mindig magad sütnéd a sült krumplit, amit elfogyasztasz, akkor sokkal kevesebbet ennél belőle, hiszen annyira sok macera van vele. Ugyanez igaz a sült csirkére, a chipsre, a péksütikre, sütikre és a fagyira is. Élvezd ezeket olyan gyakran, amilyen gyakran el is készítenéd őket – nagy eséllyel ez nem minden nap fog megtörténni.”

Michael Pollan író

 

Alanis Morissette (Fotó: Tiffany Rose/Getty Images)

„Én mindig nagyon tudok élvezni egy pohár bort vagy csokoládét – az élvezetek nekem elengedhetetlenek. Ha nem térhetnék el a napi egészséges táplálkozásomtól, nem tudnám azt hosszútávon fenntartani. Én éppen ezt akartam, egy kialakult étkezési rutint, amely egész életemben elkísér.”

Alanis Morissette énekesnő

 

„Minden ügyfelem szeret enni. Madonnának is nagyon egészséges étvágya van. Ugyan nem eszik feldolgozott ételeket, nagyon tudatos a minőséget illetően, de szereti az ínyencségeket – a cupcake a kedvence.”

Tracy Anderson edző

 

Tituss Burgess (Fotó: Mike Pont/WireImage)

„Még a legrosszabb napjaimon is, az az öröm, amit a rajongókkal való találkozás ad, nekem valóságos csemege.”

Tituss Burgess színész

 

„Engedd meg magadnak azt a jót, amit megérdemelsz, és mindazt, amire vágysz. Adj alkalmat magadnak a derűre, megérdemled, hogy boldog légy. Megérdemeled az örömöt.”

Mark Victor Hansen motivációs szónok

 

 

R.Madhavan (Fotó: Jag Gundu/Getty Images)

„Senkinek a világon nem lenne szabad nélkülöznie az ételek adta örömöket.”

R. Madhavan színész

 

„Szeretni: egy olyan szó, amely szépen kifejezi a különféle ételekre vonatkozó örömünket is, néha metaforikus formában beszélve az élvezeti vágyaink kedvenc tárgyáról.”

Henry Fielding regényíró

 

„A képzelet az élvezetek ösztönzéséből születik… minden ettől függ, mindennek ez a hajtóereje. Hiszen nem a képzeletből fakad az öröm megismerése? Nem a képzeletből születnek a legédesebb örömök?”

De Sade márki

Rose Fitzgerald Kennedy (Fotó: Mikki Ansin/Getty Images)

„A madarak a vihar elmúltával énekelnek; miért ne gyönyörködnének hát az embernek bármekkora rájuk eső napsugárnak köszönhetően?”

Rose Kennedy filantróp

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top