Stílusikon
Szponzorált tartalom

Az öt legjobb csajos program

A plázázás, a teraszos kávézás és a mozizás szuper hármasán kívül rengeteg csajos programlehetőség közül választhatunk, amivel felejthetetlen pillanatokkal gazdagítjuk barátainkkal közös múltunkat.

A mi kedvenceink a workshopok,  desszertkávézás otthon, borozós diavetítés a közös képekből, krafting és közös könyvvadászat. De lássuk, melyik miért is került be a top ötbe…

Célzott szórakozás és fejlődés a workshopokon

Az utóbbi években felerősödött a workshopok népszerűsége, ahol a főzés mellett már, kerámia-, tavaszi kopogtató-, táskakészítés, gyógyteakészítés, festési technikák, sőt mizuhiki (egy tradicionális japán csomózási technika) workshopok is szerepelnek a kínálatban. A mi favoritunk ebben a szezonban a koszorú és kopogtató készítő workshop, ahol a profi segítő kezeknek hála és köténnyel, ragasztópisztollyal, drótokkal felvértezve készíthetjük el az általunk megálmodott, otthonunkat díszítő tavaszi kopogtatónkat.

Édesszájú pletykálkodás

A kényelmetlen kávézói székek, a néha egészen húzós számla, és a szomszédos asztaltól figyelő szemek, hallgató fülek problematikáját meseszépen megoldja az otthoni desszertkávézás a nagy puha, kedvenc kanapénkon lazulva, ínyenc kiegészítőkkel megbolondítva. Előkerülhet a jegeskávéhoz a kedvenc diós-krémes fagyink,  míg ha egyszerű, de klasszikus verzióval kényeztetnénk a hozzánk érkező barátnőket melange helyett, a hűsítő juharszirupos, a karamellás vagy az extra ínyencségre vágyók esetében a Baileys-es tejeskávé is aratni fog. A turmixgépbe öntsük bele a már kihűlt kávét, a tejet, és pár termetes jégkockát, majd jöhet a kiválasztott ízesítő, így a juharszirup. Addig keverjük, míg krémesen lágy lesz a textúrája.

Emlékidézés

Ha nincs otthon kéznél projektorunk, márpedig miért lenne, akkor sincs gond. Ma már könnyen bérelhetünk napidíjjal is egy-egy jobb modellt, és jöhet a csajos banda múltjának megidézése a nappaliban kuckózva egy jó pohár borral vagy bögre kakaóval – mindezt videós formában vagy közös fesztiválozós képeken keresztül full HD-ben. És persze az sem mellékes, hogy szakértői támogatást is kapunk a rendszer felállításához.

Főzőprogramok mosogatás nélkül

Ha úgy szeretnétek kikapcsolódni, hogy közben sok nevetéssel, tanulással is teljen az idő, ráadásul a finom kaják se maradjanak ki a menüből, akkor a főzőprogramok, kurzusok, vagy éppen a csináld magad stílusú éttermek nektek valók. Ízléstől függően elmerülhettek a francia macaronok, az olasz desszertek vagy éppen a halsütés világában is…

Kreatív bútortunning

A tavasz a megújulás ideje, és ha szeretnénk pár kedvenc kiegészítőnket frissebb, színesebb külsővel ellátni, vessük bele magunkat egy nagy közös „átfestésbe”. Ehhez persze szükséges, hogy a baráti társaság valamely tagjának legyen kertje, vagy legalábbis tágas terasza, na és persze, védőfelszerelés (kesztyű, maszk) rengeteg fólia sem árt, az átfestésre váró vázák, képkeretek, újságtartók, asztallábak alá. Manapság zseniális színfelhozataból válogathatunk dekorfestékek terén, matt és fényes indulók sokasága nehezíti meg a választás. Fontos, hogy előzetesen tájékozódjunk a megvásárolni kívánt termék alkalmazásról.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top