Shine

Ünnepi átváltozás 1 óra alatt (X)

Bármennyire is valljuk, hogy az ünnepi időszak a nyugalomról és a meghitt pillanatokról szól, mindannyian tudjuk, hogy mindezt megvalósítani igen ritkán sikerül anélkül a bizonyos idegőrlő rohanás nélkül, amelybe a saját külsőnk „feldíszítése” csak ritkán fér bele. Kivéve akkor, ha adott a hatékony időmenedzsment titka, amivel a teljes átváltozás akár 60 perc alatt is kivitelezhető, csupán némi tudatosság és pár jól eltalált beautycucc kell.

Ezúttal a Beauty.hu termékeiből válogattunk.


Zuhany előtt – 15 perc

Kezdd a wellnesst egy kellemes fürdővel! Mielőtt azonban bevágnád magad a meleg víz alá, gondoskodj bőröd megfelelő tisztításáról a JimJams Beauty Vibrasonic arctisztító szettel. A rezgőfejes körkefés készüléknek köszönhetően 6x hatékonyabban távolíthatók el a bőrről a szennyeződések, mint a normál arctisztítás esetén.

Zuhany alatt – 15 perc

Ha a kádban üldögélés helyett a zuhanyt választod, sok legyet üthetsz egy csapásra. Amellett, hogy az imádott illatú tusfürdőddel kényezteted a szaglószervedet, az idődbe simán belefér egy alapos bőrradírozás. A legjobb, ha zuhanyzás után, a szárazra törölt, felpuhult bőrön epilálsz. Válaszd a BaByliss Perfect’liss Duo epilátort, amely sarokreszelő fejjel is rendelkezik, így a pedikűrt is pikk-pakk letudhatod.


Zuhany után – 15 perc

A fürdő után jöhet a testápoló és kapásból egy menő arcmaszk, amellyel máris továbbléphetsz a körömlakkozásra. Amíg szárad a lakk, meg is tervezheted a sminkedet, ezzel is időt nyerve a készülődésnél. A Beauty.hu-n mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.


Smink és haj – 15 perc

Ha megvan a terv, már gyerekjáték az egész, és 10 perc is elég ahhoz, hogy egy ragyogó szemhéjtus és rúzs segítségével varázslatos sminket készítsünk. A maradék 5 percben nem fogjuk megváltani a frizuravilágot, de egy laza lófarok vagy lokni még simán belefér. A BaByliss Steam Pure hajvasalóval tükörsima tincseket és divatos loknikat is könnyedén készíthetsz.


Tikk-takk, itt az ideje az ünneplésnek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top