Shine

Felfedjük a titkot: ezeket rejti az 5. Krémmánia Beauty Box

Isteni dezodor, presztízs bőrápolók, aktív szenes különlegesség és még egy kis meglepetés is fért a szépségdobozba.

A Krémmánia Beauty Box ötödik kiadásának tartalmáról rántjuk le a leplet. Mi már kiörömködtük magunkat a szuper kozmetikumok láttán, és biztosak vagyunk benne, hogy nektek is kedvetekre lesznek.

A limitált szériás szépségdoboz még csak november 16-a óta kapható, de ha megtetszett a tartalma, érdemes villámgyorsan kattintani, hiszen várható, hogy ez is épp olyan gyorsan elfogy, mint a korábbi dobozok. Ez persze nem csoda, hiszen szuper kozmetikumok kerültek bele, az ára pedig a fele sem annak, amennyibe kerülnének: a termékek összértéke több mint 14 310 Ft lett, ára azonban csak 6590 Ft.

Lássuk hát, miket rejtenek a dugig tömött beauty boxok:

Ara – kulcstartó

A már emlegetett meglepetés nem kozmetikum, hanem egy szuper hasznos kiegészítő, jelesül egy fém kulcstartó, amiben praktikusan egy bevásárlókocsikhoz használható érme van elrejtve. Biztosak vagyunk benne, hogy a tetszetős, szív alakú ARA kulcstartó  mindenki kulcscsomójára felkerül, hiszen ki ne bosszankodott volna már az ABC parkolójában, hogy egy kóbor százforintos sincs nála.

Batiste Cherry Dry Shampoo (50 ml)

Az utazó kiszerelésű kozmetikum kategóriájában a Krémmánia egyik legnépszerűbb terméke, amely 155 véleményezés után is 4,59-es átlagos értékeléssel büszkélkedhet. Persze nem véletlenül: a visszajelzések alapján nemcsak a felesleges faggyút szívja fel a hajról, hanem a frizurát is frissen mosott hatásúvá varázsolja, a finom cseresznyeillatáról nem is beszélve. Rohanós reggeleken tökéletes választás!

Bio-Oil Bőrápoló Olaj (25 ml)

Az ikonikus, krémmániások körében is felkapott Bio-Oil egy speciális bőrápoló olaj, melynek alkalmazása segít javítani a hegek, a striák kinézetét, de öregedő és vízhiányos bőr ápolásában is hatásos. Állítólag olyan celebek is használták már, mint Kate Middleton vagy Kim Kardashian. Gazdag A- és E-vitaminokban, növényi kivonatokban, hatékonysága miatt a kismamák körében is népszerű.

B.U. Passion Deo Spray (50 ml)

Bekerült a dobozba a B.U. idén megjelent illatújdonsága is, amelyben a virágok frissessége és a gyümölcsök édeskés illata egyszerre van jelen. A márka dögös, érzéki illatát utazó méretű dezodor formájában találjátok meg, illatjegyei a piros gyümölcsök, a jázmin és az ibolya.

Ennyi minden került a 5. Krémmánia Beauty Boxba

CND SolarOil Kéz- és Körömápoló Olaj (3,7 ml)

Ez a kellemes mandulaillatú, természetes olajokban gazdag díjnyertes olaj igazi gyorssegély lehet a körömágy bőrének és a körmöknek a szeles őszi napokon. A krémmániás vélemények szerint is remekül ápol, és csodaszéppé teszi a manikűrt, valamint kenegetni is igazi élmény.

Dr. Organic Extra Fehérítő Fogkrém Aktív Szénnel (20 ml)

Mostanság hatalmas hype övezi az aktív szenet tartalmazó termékeket, a Krémmánia Beauty Boxból sem hiányozhatott egy ilyen összetevőjű készítmény. A Dr. Organic fehérítő hatású fogkrémje az ígéretek szerint mindent tud, ami elvárható: extrán fehérít, hat a fogszuvasodás ellen, és még az ínyt is nyugtatja. Íze intenzív mentolos, és igen, a színe szénfekete.

Himalaya Herbals Revitalizáló Éjszakai Arckrém (50 ml)

A hűvösebb idő beköszöntével nincs az a bőr, amelynek az extra hidratálás ne tenne jót, a Himalaya Herbals arckrémje pedig pontosan ebben segít. Intenzív, mélyreható táplálást biztosít egész éjszaka, és segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát. A Krémmániára érkezett vélemények alapján gyorsan beszívódik, nem hagy filmszerű réteget maga után, illata lágy, állaga könnyű. Kombinált bőrűeknek is bevált, szépen hidratálta a szárazabb részeket, miközben T-vonalban sem csillogott ki tőle a bőr.

Swiss Image Gyengéden Hámlasztó Arcradír (150 ml)

Kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcradír, mely segít eltávolítani a mitesszereket és az elhalt hámsejteket. A krémmániás vélemények szerint alaposan tisztít, és nagyon friss, puha bőrt hagy maga után. Egészen kevés is elegendő belőle, így a tubus tartalma nagyon kiadósnak számít. Kellemes, virágos tisztaságillata van, nem tolakodó; színe áttetsző, amelyben jól kivehetőek a picike, fehér radírozó szemcsék.

5. Krémmánia Beauty Box

Treaclemoon Marshmallow Heaven Kézkrém (75 ml)

Cukros, rózsaszín és annyira enni való, hogy legszívesebben beleharapnánk. A Krémmánián már több mint ötvenen mondtak róla véleményt, legtöbbjük maximális pontszámmal illette. Nemcsak az illata isteni, de könnyed állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, jól hidratál és a legkisebb táskákban is gond nélkül elfér. Ráadásul a csomagolása is csajosan csini.

Uriage Silky Body Testápoló Tej (200 ml)

Egy jó minőségű testápoló alapdarab minden fürdőszobában, és az Uriage selymes, könnyű állagú testápoló teje pont ilyen. Ígérete szerint azonnal hidratálja és táplálja a bőrt, ultrakomfortos textúrája pedig gyorsan felszívódik, nem hagy ragadós érzetet. A dobozba egy teljes értékű kiszerelés került bele, így könnyed, légies illatát és hidratáló hatását hosszan élvezheti minden Beauty Box-tulajdonos.

Ziaja Olívaolaj Regeneráló Sampon (400 ml)

Az olívaolaj-tartalmú samponra a Krémmánián is csupa pozitív visszajelzés érkezett, melyek szerint gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt, a hajtömeg egészségesebb és ápoltabb lesz használatától. Kevésbé habzik, mint egy átlagos sampon, hatását azonban ez mit sem befolyásolja. Illata frissítő, amelyet a hajmosást követően is hosszan érezhetünk.

5. Krémmánia Beauty Box

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top