Shine

Emeld ki szépséged a Maria Galland legújabb szépségmetódusával! (x)

A fiatalos energia, a lendület és a pezsgés éppúgy jellemzi a 40-es éveidet, mint a 30-asokat, mintha lélekben még csak most ünnepelted volna a 30. születésnapodat, azonban tudod, hogy éveid számának növekedésével a bőröd szükségletei is folyamatos változáson mennek keresztül. A Maria Galland legújabb innovációja, a Lift’Expert metódusa megadja bőröd számára mindazt, amire ebben az életszakaszban szüksége van.

Egyedülálló anti-aging termékcsalád és kezelés a 40-es éveikben járó hölgyek számára

Az idő előrehaladtával biztosan Te is egyre kritikusabban szemléled az arcbőrödet. Bár tudod, hogy mindegyik ráncnak, minden kis szarkalábnak saját kis története van – egy jóízű nevetés vagy egy átsírt éjszaka –, és ezeknek az élményeknek a visszatükröződése tesz igazán egyedivé és különlegessé, mégis szeretnéd visszanyerni arcbőröd feszességét, erejét és simaságát, az arckontúrjaid finomságát, tökéletes ragyogását – egyszóval felszínre hozni a benned élő fiatalságot.

Az öregedési folyamatok mélyen a bőrfelszín alatt kezdődnek el, még mielőtt valóban láthatóvá válnának. A túlzott oxidáció, a hyaluronszintézis csökkenése, az oxidatív stressz elterjedése mind a bőr kimerüléséhez és a korai bőröregedés jeleihez vezetnek – a bőr egyre kimerültebb, kevésbé ellenálló, már nem képes úgy a megújulásra, mint annak idején.


Éppen ezért ajánlottak különböző életkorokban más-más termékek és kezelések. A Maria Galland a Lift’Expert metódussal egyedülálló anti-aging termékcsaládot és kezelést alkotott meg kifejezetten azzal a céllal, hogy kiemelje a 40-es éveikben járó hölgyek szépségét.

A Soin Lift’Expert kezelés a legmagasabb szintű hatékonyság biztosításával az öregedés 3 fő forrásával – a csökkenő sejtaktivitással, a glikációval és az oxidációval – egyszerre veszi fel a harcot, így belülről fokozza a szépséget, energetizálja a bőrt, és kiemeli annak természetes szépségét.

Sőt, a Lift’Expert kezelés során felhasznált új termékcsalád az otthoni arcápolásba is beépíthető, így a metódus hatékonyságát otthonod kényelmében is élvezheted a maximális hatásfok elérése érdekében.

Tudj meg még többet a Maria Galland legújabb innovációjáról, a Lift’Expert metódusról és a termékekről ide kattintva!

 

Ismerkedj meg a Maria Galland világával a www.mg-magyarorszag.hu oldalon ide kattintva!

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka egyedülálló anti-aging szakértelemmel. A bőröregedés első jeleitől kezdődően azonnal látható eredményeket garantáló, személyre szabott kezeléseket és a bőr egyedi igényeinek megfelelő, exkluzív hatóanyagokat tartalmazó ápoló termékeket kínálunk, mindezt szakértő kozmetikusaink bevonásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top