Shine

Hollywoodban menő lett a mellbimbóvillantás – a férfiak körében

Először a tinibálvány Harry Styles, most pedig Cody Fern mutogatta mellbimbóit, ráadásul vörös szőnyeges eseményen.

Hol van már a sármos Sean Connery, George Clooney vagy Brad Pitt, akik talpig öltönyben is képesek voltak (na jó, most is képesek) lemosolyogni a bugyit a csajokról. A mai fiatal hollywoodi sztárgeneráció egészen más utakon jár, ha arról van szó, miként hívják fel magukra a figyelmet, és nyűgözzék le rajongóikat egy-egy eseményen: áttetsző blúzokat viselnek, a csajok pedig elalélnak a sejtelmesen áttűnő mellbimbók láttán. De tényleg.

One Directionnel híressé vált Harry Styles az idei MET-gálán játszotta el mindezt, mikor zsabós blúza láttatni engedett mindent, ami alatta lapult, a különböző beszámolók alapján pedig az eseményre odasereglett tinilányok fülsiketítő ovációval kommentálták nem mindennapi megjelenését.

Most pedig itt van a következő incidens, ezúttal az új Heath Ledgerként is emlegetett, ausztrál származású szívtipró, Cody Fern villantotta meg bájait az Amerikai Horror Story nyolcadik évadának bemutatóján. Igaz, egy férfi felsőtest látványa más elbírálás alá esik, mint ha egy nőiről lenne szó, de az kétségtelen, hogy csipkék alól sejtelmesen előbukkanni mégiscsak női mellek szoktak – esetenként a vakuk fényében is.

Megnézem
Összes kép (2)

Az Amerikai Horror Story sármos sztárja mindenesetre bevállalta, a feminin vonásokat pedig csak erősítette cipője (amely a Margiela divatház ikonikus magassarkúja, a tevepata formájú Tabi cipő volt) és persze a füstös szemsmink is. A rajongók pedig ismét odáig voltak, amiről az instás oldalán megosztott fotó alatti kommentek is árulkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top