Shine

Lesd el a stílusát: Katalin hercegné tengerészcsíkos szettje

Katalin hercegné megmutatta, milyen egy tengerészcsíkos szett 2019-ben, mi pedig elmondjuk, miként viseld ezt a klasszikus összeállítást.

A sötétkék nadrág és a breton csíkos felső párosát a hétköznapok megmentőjének is nevezhetnénk: ha egyszerűen szeretnénk csinos, irodabarát szettet összerakni, ennél többre nincs is szükség. Katalin hercegné sem veti meg a jól bevált outfitet, amit a minap egy abszolút 2019-es divat szerinti verzióban láthattunk rajta.

Tengerészcsíkos felsőjéhez 7/8-os, bő szárú, magas derekú nadrágot választott, tömbsarkú cipője pedig remekül kiegészítette mindezt, piros borítéktáskájáról már nem is szólva.

Fotó: Getty Images

Ha te is felvennél egy ilyen szerelést, erre figyelj:

  • ha világos a bőröd (jellemzően tél típusok), a sötétkék szín legyen dominánsabb, ellenkező esetben a kontrasztos színösszeállítás sápasztani fog.
  • ha a felsőtested erősebb, széles a vállad, vastag, sötétkék csíkozású felsőt válassz, amiben a slankító árnyalat a hangsúlyosabb, és keress lezserebb fazont. A felsőt ne tűrd be a nadrágba.
  • magassarkúval egy 7/8-os nadrág minden esetben előnyösebb, pláne, ha alacsony vagy – a kurtított nadrágszár ugyanis tovább csökkenti optikailag lábaid hosszát.
  • ha alacsony vagy, a felsőt mindenképp tűrd be a nadrágba, és válassz normál vagy magas derekú nacit, hogy minél hosszabbnak tűnjön a lábad.
  • egy élénk színnel mindig érdemes feldobni a szettet. Ez lehet egy piros táska, mint Katalin hercegnénél, de választhatunk cipőnk vagy ékszereink színeként is feltűnő árnyalatot: a piroson kívül a citromsárga, a pink, a narancs is jól mutat. Arra azonban figyelj, hogy elég, ha egy, maximum két kiegészítő élénk színű, nem kell az ékszert, sálat, övet mindenáron összehangolni.
  • A homokóra-alkatúak igazi mázlisták: a vízszintes csíkozás mesésen fog állni rajtuk, a magasított derekú nadrággal pedig tovább hangsúlyozhatják nőies domborulataikat. A felsőt szigorúan tűrjék be ők is!

1. Narancssárga karperecek – Cult Gaia / 2. Díszcsatos sötétkék nadrág – Hugo Boss / 3. Tengerészcsíkos pulóver – Mango / 4. Tömbsarkú félcipő – Tommy Hilfiger /  5. Breton csíkos felső – Scotch & Soda / 6. Bő szárú cropped nadrág –Sportmax / 7. Középmagas tömbsarkú cipő – Högl / 8. Piros borítéktáska – Escada

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top