Shine

Kár lenne lemaradnod: érkezik a 6. Krémmánia Beauty Box!

Az eddigi legértékesebb Krémmánia szépségdoboz állt össze, tucatnyi izgalmas kozmetikai meglepetést tartogat.

Az, hogy pontosan mi került a dobozba, maradjon meglepetés, azt azonban elárulhatjuk, hogy a május 17-én megjelenő 6. Beauty Boxban összesen 12, már jól ismert Krémmánia-kedvenc terméket vagy felfedezésre váró újdonságot találhattok.

A 12 kozmetikumból az eddigi legtöbb, 11 érkezik teljes méretű kiszerelésben, 1 pedig praktikus utazó kiszerelést kapott.

A következő márkák sikertermékei várnak rátok a dobozokban:

Aromax: Az Aromax bőrápoló olajai nagyon jó értékelésűek a Krémmánián, közülük is az egyik legnépszerűbb, sokoldalúan használható  változatot találjátok a szépségdobozban.

 

Avon: A márka egyik valódi, Krémmánia-kedvenc dekorkozmetikuma került a Beauty Boxba, ráadásul egy igazán nőies árnyalatban.

 

Biola: A tanúsított biokozmetikumokat gyártó kecskeméti márkától olyan arcápolót tettünk a dobozba, amellyel még könnyebb lesz a tavaszi megújulás.

 

Bourjois: A dekorkozmetikai márkától egy igazi Bourjois klasszikust rejt tavaszi szépségdobozunk. Krémmániásoknak alapdarab!

 

Carmex: A Krémmánia legnépszerűbb ajakápolóit köszönhetjük a márkának, ezek közül lapul majd egy a boxban.

 

Dove: A nők valódi szépsége mellett kampányoló cégtől egy hajápoló sikerterméket fogtok találni összeállításunkban.

 

Helia-D: Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka ezúttal egy mennyei illatú, frissítő hatású kozmetikummal készült bőrötök számára.

 

Les Sens de Marrakech: Természetes, helyi marokkói alkotóelemek, mennyei illatok és kézműves hagyományokat felvonultató csomagolás jellemzi a márkát, melytől a hétköznapok alapdarabját készítettük bele a szépségdobozokba.

 

Love Beauty and Planet: A Krémmánián is népszerű vegán márkától egy igazi, egzotikus illatú must-have darab lapul a dobozban.

 

Mixa: Az érzékeny bőrre szakosodott francia márkának egy olyan terméke került válogatásunkba, amely a Krémmánia Blogon a hónap kedvence is volt már, ráadásul legtöbb krémmániásunk is maximális pontszámmal díjazta.

 

Oriflame: Több nagy krémmániás kedvencet is köszönhetünk a svéd márkának, közülük is az egyik legtöbb értékelést begyűjtő sikerdarab került a Beauty Boxba.

Signal: A Signal egy izgalmas ízű, természetes összetevőket tartalmazó fogápoló újdonsággal fogja meglepni a Beauty Box-tulajdonosokat.

A termékek összértéke az eddigi legmagasabb, 24.074 Ft lett, a Krémmánia Beauty Box ára azonban csak 5.290 Ft (+postaköltség). Két dobozt együttes vásárlása esetén a szállítás ingyenes.

A Krémmánia Beauty Boxot május 17-től a Skinsmart oldalán rendelheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top